DudaevJudecatoria Basmannîi din Moscova a decis duminica aprobarea cererii de arestare a tuturor celor cinci inculpați în cazul uciderii  politicianului Boris Nemțov, potrivit Interfax.

Doi din cei 5 au calitatea de acuzați – Zaur Dadaev (foto) și Anzor Gubashev, ceilalt sunt suspectati de complicitate. Numele lor – Shagid Gubashev, Tamerlan Ekskerhanov şi Hamzad (Khamzat, Ramzan) Bahaev.

Dadaev ar fi mărturisit implicarea sa în crima, ceilalti 4 arestati au pledat nevinovat.

Anchetatorul a declarat in fata judecatorului că „există dovezi care atestă vinovăția celor 5”. Inculpatii au susținut contrariul.suspect Nemtov2

„Nu am comis această crimă, am probleme de sanatate. Am ulcer și hemoroizi,” – a declarat Shagid Gubashev.

Bahaev a declarat că despre „uciderea lui Nemtov a aflat din mass-media, când era acasă”. El a afirmat in fata judecatorului că are șase copii, și a cerut sa nu fie arestat.

Esterhanov a declarat că, în momentul crimei se afla într-un alt loc: „Am martori și pot dovedi”. El a precizat ca era la serviciu.

Toţi cei cinci vor fi anchetati in stare de arest. Judecatorul a aprobat retinerea celor cinci in arestul politiei pentru două luni.

suspecti Nemtov

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Încarc...

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top