autocar-electoral-moscovaMass-media din Republica Moldova afirmă că alegătorii din Moscova sunt aduși cu autocare pentru a participa la al doilea tur al alegerilor prezidențiale, potrivit RISE Moldova.

În special, alegătorii sunt adusi organizat cu autocarul la sectiile №317 și 318.

„Am votat pentru Dodon”, – a declarat unul dintre ”turistii” electorali – Valeriu Cealdare, care a spus că a fost adus cu autocarul din suburbia Moscovei.

În plus, presa moldoveneasca vorbeste despre o mobilizare la turul II al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova la sectiile din Moscova.

„Este greu de spus care este cauza cozilor. Dar alegătorii în mod clar prefera a doua rundă a alegerilor prezidențiale din Republica Moldova”, – spune Vadim Zmeu, președintele secției de votare №318.

Mai mulți alegători au încercat sa fotografieze buletinele de vot in timpul alegerilor. Membrii comisiilor electorale sustin ca au fost nevoiti sa previna de nenumarate ori pe alegatori ca nu au voie sa faca acest lucru, riscand sa li se anuleze buletinele de vot.autocar-electoral-moscova1
„Au fost unele încercări de a fotografia buletinul de vot, le-am oprit. Până în prezent nicioun buletin de vot nu a fost anulat” – a declarat reprezentantul Comisiei Electorale.

În timpul primului tur al alegerilor prezidențiale din 30 octombrie, la Moscova, marea majoritate a alegătorilor au votat în favoarea candidatului prorus, Igor Dodon.

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Related Posts

One Response to Alegeri Moldova: ”Turism electoral” la Moscova, în ”parohia” prorusului Dodon

  1. Catun spune:

    Coruptii au furat un milion, Rusia vrea sa fure Moldova toata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top