Charlie HebdoDupa atacurile teroriste de la Paris, unii comentatori din Rusia au încercat să lege evenimentele tragice din Franţa de mașinațiunile geopolitice” ale SUA. În acest sens, una dintre cele mai importante publicații din Rusia Komsomolskaia Pravda” a publicat o serie de interviuri cu diverși experți care au prezentat argumente cu privire la motivele pentru care Washington ar putea fi în spatele atacurilor teroriste de la Paris.

The Financial Times remarca şi declarația lui Alexander Zhilin, șeful Centrului pentru Studiul Problemelor Sociale Aplicate. Într-un interviu recent, el a sugerat că atacurile din Franța ar putea fi răspunsul SUA dat președintelui francez Francois Hollande, care a cerut UE să ridice sancțiunile împotriva Rusiei. Potrivit lui Zhilin, Washington a folosit atacurile de la Paris pentru o consolidare” rapidă a intereselor geopolitice ale Washingtonului și Bruxellesului cu privire la problema ucraineană.

Altiteoreticieni” ai conspirației din Rusia repeta un punct de vedere popular pe site-urile „conspirologilor”, potrivit căruia agențiile de informații americane ar fi responsabile pentru o serie de atacuri teroriste, inclusiv cel de la 11 septembrie 2001 din SUA.

În ultimii 10 ani,  așanumitul terorism islamic se află sub controlul unuia dintre liderii serviciilor de informatii din lume declara Alexei Martynov, directorul Institutului Internațional pentru State Noi, într-un interviu penzru portalul LifeNews.

Sunt sigur în spatele evenimentelor de la Paris, în spatele islamiștilor care au comis aceste acte de terorism, se afla curatori americani„, – a mai spus Martynov.

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Încarc...

Related Posts

One Response to America e de vină! Atacurile de la Paris au dat apă la moară „conspirologilor” pro-Kremlin

  1. rsumy spune:

    Culmea prostiei sau noaptea minții…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top