Dmitri Peskov, secretarul de presă al președintelui Rusiei, Vladimir Putin, le-a comparat cu prostituate pe femeile care l-au acuzat de hărțuire pe producătorul de filme Harvey Weinstein.

”Evaluarea” a fost făcută de Peskov în timpul răspunsului la întrebarea despre atitudinea sa fața de acuzațiile de hărțuire sexuala facute de cateva jurnaliste ruse la adresa deputatului Leonid Sluțki, transmite BBC.

„Există o femeie care îl acuză (pe Sluțki ) că a molestat-o. Ele au dreptul de a se apăra în ordinea stabilită de lege. Acest lucru nu se refera atât la Comisia pentru etică ( din Parlament) cât la organele de aplicare a legii”, a spus Peskov.

Potrivit lui Peskov, el nu a auzit ca cineva „sa-și fi aparat drepturile la onoare și demnitate în modalitatea prevăzuta de lege”. „Dacă Sluțki a atacat-o pe biata jurnalista, ea unde era, ce astepta? – A fost înghesuita in birou… Nu stiu, poate că fetele știu mai bine. El poate fi considerat un barbat nu foarte plăcut. Dacă te-a înghesuit, daca te hartuia, de ce taceai…De ce nu te-ai dus la poliție? De ce a trecut atâta timp și te duci acum la comisia de etică? – a adăugat secretarul de presă al președintelui rus.

Peskov a remarcat că toată povestea cu acuzațiile de hartuire la adresa lui Sluțki îi amintește de o temă la „modă” in SUA.

„Este un pic de tribut dat modei. Știți, asta îmi amintește de vedetele de la Hollywood, care au devenit stele, care au facut multe lucruri fara legatura cu conceptul de demnitate și onoare. Dar ele au făcut-o pentru a deveni vedete. Ele au câștigat sute de milioane de dolari, iar după 10 ani spun că Weinstein este rău „, – a adăugat Peskov.

„Poate că este într-adevar un ticălos, dar niciuna dintre ele nu s-a dus la poliție, nu a spus că Weinstein m-a violat. Nu! Au vrut să câștige 10 milioane $. Cum se numește o femeie care pentru 10 milioane de dolari s-a culcat cu un barbat? Poate ma exprim mai brutal, dar se cheama prostituată”, și-a terminat Pescov raționamentul.

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Încarc...

Related Posts

One Response to ”Așa șef, așa angajat!” Secretarul lui Putin despre victimele lui Weinstein: Sunt niște „prostituate”

  1. bogdan spune:

    Asta nu are doar moaca de imbecil…el chiar este !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top