mameAsociaţia Mamele Soldaților a făcut apel la femeile din Rusia care au fii în armată să afle unde sunt copiii lor. Joaca s-a terminat. Sunaţi-vă fiii, asigurați-vă că ei sunt la locurile în care îşi desfăşoară serviciul militar„, a cerut preşedintele asociaţiei, Lydia Sviridova.

Mamele parașutiștilor din Pskov, capturati de fortele ucrainene în Ucraina, au declarat de soarta băieților au inceput sa se intereseze agenţii FSB, a anunţat Lydia Sviridova, in cadrul unei conferinte organizate la Saratov (Rusia), potrivit jurnalistului Anton Naumlyuk.

La conferința de presă a participat şi mama parașutistului Ilya Maksimov, unul dintre soldatii ale cărui documente au fost prezentate de armata ucraineană pe  21 august

Sviridova a declarat pe data de 22 august, părinți lui Maximov au fost vizitati de politistul de sector care le-ar fi spus FSB a autorizat colectarea de informații despre fiul lor, parasutist din Pskov.

Mama lui Maximov crede acest lucru ar putea indica faptul că pe fiul ei vor încearcă să-l prezinte drept dezertor. Și chiar dacă acesta se va intoarce, tot va fi inchis”. Ea a spus a mai auzit de astfel de cazuri.

Mama soldatului Maximov a precizat ca ultima data a vorbit cu fiul sau pe 17 august și ca atunci fiul i-a spus este la „exerciţii militare.”

Aceeași situație şi in cazul altor militari ai diviziei din Pskov: rudele soldatilor au primit ultimele informații de la ei pe 16-17 august.

Forțele de securitate ruse și autoritățile refuză să dezvaluie locul in care se afla parașutiștii din Pskov.

Mamele acestora sustin că sunt gata să vină în Ucraina și sa-i ia pe fiii lor, cerând Ministerului Apărării ucrainean sa le comunice daca mai sunt in viata si daca da, unde sunt detinuti.

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Încarc...

Related Posts

One Response to Asociaţia Mamele Soldaţilor din Rusia: „Joaca s-a terminat. Mamele să-şi sune fiii, să verifice dacă sunt în cazărmi”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top