kadirov2Salutăm condamnarea unanimă a terorii de către liderii mondiali la Paris. Dar ce fel de terorism a fost condamnat? Terorismul din întreaga lume sau doar din Franța? De ce președinții, regii, prim-miniștrii nu au condus un marș de protest în legătură cu moartea a sute de mii de afgani, sirieni, egipteni, libieni, yemeniți, irakieni ?, scrie revoltat, presedintele Ceceniei, Ramzan Kadîrov, pe pagina sa de pe Instagram.

De ce erau tăcuţi atunci când, la Groznîi, a fost aruncata în aer cladirea guvernului, cand o bomba a explodat în tribune și l-a ucis pe președintele ales prin vot popular AhmadHajji Kadîrov și pe asociații săi, sau atunci când a fost atacata școala din Beslan, sau cazul ostaticilor din Dubrovka, ori când în luna decembrie a fost ocupata Casa Presei și o școală în Groznîi, teroriştii omorând și rănind mai mult de 50 de oameni? „- a spus Kadîrov.

Potrivit șefului Ceceniei, „nu putem proteja Parisul, Londra, Madrid și  alte capitale, dacă nu condamnam impreuna pe toti cei care sub masca  susținerii opoziției furnizeaza arme și bani pentru teroriști într-un număr de țări.”

„Eu sunt cel mai ferm dușman al teroriștilor din lume! Lupta împotriva terorismului este scopul vietii mele! Dar nu-mi place când se simuleaza lupta împotriva terorismului. Condamn fără echivoc uciderea oamenilor neînarmați laParis. Cu toate acestea, nu am nici o încredere aceste evenimente nu au de a face cu niște forțe influente„, a mai spus el.

Nu este oare aceasta actiune orchestrata pentru a aţâţa sentimentul antiislamic sau o încercare de a distrage atenția de la alte probleme globale?” – se intreaba șeful Ceceniei.
Am iertat de multe ori chiar și pe cei care sunt responsabili pentru moartea rudelor și prietenilor apropiați. Dar nu permitem nimănui să insulte Profetului, chiar dacă aceasta ne va costa viata. Musulmanii nu deseneaza portrete ale Profetului, nu-l arata în filme „, a spus el.

Și daca acum tăcem, nu înseamnă că nu putem ridica în lume milioane de oameni pentru a protesta împotriva celor care aprobă insultarea sentimentelor religioase ale musulmanilor spune Kadîrov. Asta vreti? În Rusiaa fost o încercare de a publica caricaturi ale Profetului, dar publicația si-a cerut scuze„.

Cred că asa vor proceda și acele mass-media care s-au lasat recent atrase în această aventură. Pentru popoare este mai importanta pacea și stabilitatea, și nu dreptul unui grupuleţ de oameni sa manifeste lipsă de respect la adresa Profetului„- a spus el.

 

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Încarc...

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top