AvakovRusia și-a schimbat tactica și acum a început să împrăștie ”semințele neîncrederii” în rândul populației din Ucraina, susține Arsen Avakov, ministrul Afacerilor Interne al Ucrainei, pe pagina sa de Facebook.

În postarea sa online, Avakov spune că autoritățile ruse au schimbat tactica și acum lucreaza discret, pentru a influenta politica internă ucraineană. Potrivit lui, Kreminul a realizat că „escaladând conlfictul armat în Ucraina este o ”afacere” prea scumpa, periculoase și ineficientă”.

”Rusia încearcă să obțină o destabilizare internă a Ucrainei semănand semințele dezamăgirii și neîncrederii în randul cetățenilor din Ucraina”. Potrivit lui, „e ușor sa parazitezi pe punctele nevralgice ale unei guvernari”, pe care șeful Ministerului de Interne le enumerat ca fiind economia, creșterea tarifelor la energie pentru populație, justitia nedreapta și administatia publica defectuoasa.

„Neîncrederea nu are granite  – distruge și provoaca haos, ne face tot mai slabi”, – a scris ministrul de interne din Ucraina.

Potrivit lui Avakov, cererile de alegeri anticipate, de acordare a autonomiei pentru diferite regiuni, reducerea tarifelor și creșterea salariilor sunt pronuntate de unii „speculatori politici și populiști de tot felul”.

„Sunt departe de a crede ca toate problemele din țară se pt rezolva declarând pe toți tradatori și agenți ai Kremlinului, iar toate eșecurile și furturile sa le ”casez” pe seama razboiului… Este important ca noi să nu permitem sa fim manipulati si sa gandim tot timpul ce aduce Ucrainei un pas sau latul, la care ne forteaza explozia de emoții”, – a declarat Avakov.

Postarea ministrului a declansat atat feedback pozitiv cât și critici. Astfel, utilizatorii sunt nemulțumiti de faptul că mesajul ministrului de interne a apărut câteva zile după ce conducerea Radei Supreme a decis să dubleze salariile deputaților parlamentului Ucrainei.

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Votează: Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (3 voturi, media: 5,00 din 5)
Încarc...

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top