PCRBBanca Centrală a Rusiei a impus administrare speciala la banca Pervîi Ceshsko-Rossiiski Bank (PCRB), care se confruntă cu probleme de lichiditate de la începutul lunii martie. PCRB este cunoscuta pentru împrumutul acordat Frontului Național Francez, condus de Marine Le Pen.

Pe 24 martie, Banca Centrala a Rusiei a decis să numească un administrator interimar la PCRB. „În viitorul apropiat, administratorul special va pregăti propuneri cu privire la activitatea în continuare a băncii,” – se arata pe site-ul Băncii Centrale a Rusiei.

Pe 22 martie, RBC a scris că PCRB a limitat operatiunile cu numerar in cazurile de retragere a depozitelor.

Anterior, pe 13 martie, „Vedomosti” a scris că Banca Centrala a Rusiei a impus restrictii PCRB privind atragerea de depozite de la populatie.

PCRB este cunoscut pentru împrumutul acordat Frontului Național Francez, condus de Marine Le Pen. La sfârșitul anului 2014 banca a acordat nationalistilor francezi un împrumut de 9 milioane €..

Banca ceho-rusă ocupă locul 119 în ceea ce privește valoarea activelor. Banca a fost înființată în anul 1996, la inițiativa guvernului ceh. În prezent, singurul proprietar al bacnii este omul de afaceri rus Roman Popov.

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Încarc...

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top