În cadrul acordului de lichidare a armelor chimice, în care Rusia și-a asumat rolul de garant al execuției, președintele sirian Bashar Assad a ascuns sute de tone în apropierea portului Tartus, unde se află baza navală a flotei ruse din Marea Mediterană – una dintre principalele baze militare rusești în Siria, scrie The Telegraph, citând declarația lui Zaher al-Sakat, fost general al armatei siriene.

Zaher al-Sakat a condus unitatea de arme chimice din cadrul Diviziei 5 a armatei siriene. El a fugit din țară în 2013, dar susține că a păstrat legături în Siria.

După semnarea acordul privind lichidarea armelor chimice, armata lui Assad a recunoscut existența a 1,3 mii tone de substanțe toxice. Potrivit lui Al-Sakat, Siria a avut cel puțin 2.000 de tone.

Stocurile nelichidate au fost depozitate în zonele montane din apropierea orașului Homs, dar și în orașul Jableh, de lângă Tartus – baza navală a marinei ruse.

SUA susțin că de pe aerodromul militar din provincia Homs a decolat avionul care a atacat cu arme chimice localitatea din provincia Idlib, care a ucis mai mult de 80 de civili.

Al-Sakat susține că regimul a păstrat sute de tone de sarin, folosit în bombe de aviație și focoase de rachete.

Intervievati de către The Telegraph, experții militari britanici au apreciat ca fiind „credibile“ afirmațiile generalului sirian, dar cred ca regimul a ascuns doar aproximativ 200 de tone de arme chimice.

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Votează: Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (7 voturi, media: 5,00 din 5)
Încarc...

Related Posts

107 Responses to Bashar al Assad a ascuns sute de tone de arme chimice lângă baza rusă din Siria

 1. Radu spune:

  Ia uite de unde se inspira trolii rusi, din „Meritocratia” o pagina in care autorii nu-si dau numele, nesemnandu-se nici macar sub psedudonim. Oricine poate sa scrie o pagina pe net, speculand orice. Din fericire nu oricine are incredere intr-o pagina din subsolurile net-ului, in care autorii nu indreznesc nici macar sa-si asume responsabilitatea celor scrise. 🙂

 2. Toni spune:

  Din aceeasi categorie de stiri, cititi si:
  Alba-ca-Zapada s-a intalnit cu Scufita rosie, afirma surse credibile care au droit sa-si pastreze anonimatul.
  Toma Alimos isi storcea un cos, conform comunitatii de informatii din SUA.
  Basescu omul rusilor, afirma Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului, care nu are sediul in Siria, ci la Londra, dar noi il credem pentru ca de fapt e un singur om. Sursele din teren nu au nicio valoare, doar Observatorul stie tot.

  Nu pierdeti editia de maine, de unde aflati ca Putler a invatat romaneste ca sa scrie pe forumuri despre Transnistria si Savuschina! Complot cutremurator! Doar in editia de seara!

  • Catun spune:

   Zise trolozaurul si mai lua un gat de paducel.

   • Toni spune:

    ai dovezi, ai dovezi?

    • Catun spune:

     Papusa toni, te-ai hotarat cumva sa prezinti pentru prima oara dovezi ???

     • Toni spune:

      Aia e!
      Savuschina, Savuschina!

     • Radu spune:

      Se poate dovedi foarte usor faptul ca esti un analfabet functional. Ajunge sa citesti prospectul prostamolului ca sa-ti dai seama ca tu, troll-ul Toni, nu intelegi un text. Ar mai exista o varianta, faptul ca vrei sa dovedesti ca ai simtul umorului, dar ne intoarcem din nou la prospect. Eu spun sa lasi textele umoristice celor care se pricep la asa ceva, cum ar fi de exemplu Times New Roman.

     • Radu spune:

      Dovezi? de la troll-ul Toni? Nu ao sa vezi niciodata. Omul stie 3-4 cuvinte pe care le repeta la infinit: Prostamol, Savuschina, centi si evrei. 🙂 ere-I dovezi si troll-ului celuilalt, care mai nou crede ca dovezile sunt aduse de undeva de pe net, de la o persoana care nu-si semneaza textele. Pentru a semna ceea ce asterni pe „hartie”, trebuie sa-ti asumi consecintele. Asta inseamna „dovezi” pentru trolii nostril, un text aruncat pe net. Anonim!

 3. Catun spune:

  Concluzia este ca Rusia is trimite reprezentantul sacosaBilla care vrea sa combata contrapropaganda cu copypaste de pe saiturile de propaganda si limbaj vulgar.

 4. SaakasBilly spune:

  INTRODUCERE !!!

  Fiecare război este precedat de o minciună răspândită abil prin mijloacele de comunicare în masă. Astăzi, aflăm că Statele Unite ale Americii amenință Venezuela și Ecuadorul. Mâine, Iranul. Poimâine, pe cine oare?… Moda Primăverii Arabe a fost lansată tot sub pavilion american. O glumă foarte actuală este ghicitoarea: CE ȚARĂ DIN LUME NU A AVUT NICI O REVOLUȚIE !?Răspunsul corect: Statele Unite ale Americii (SUA) ! De ce ? Răspuns corect: pentru că este singura țară care nu are pe teritoriul ei o ambasadă americană 🙂
  Să ne amintim de câte ori, aceleași State Unite, și prin aceleași mijloace, ne-au manipulat. Fiecare război important a fost „justificat” printr-un fapt abominabil, care mai târziu (mult prea târziu) s-a dovedit a fi o dezinformare, lansată în mod deliberat. Iată un scurt inventar:

  • Radu spune:

   Si ca sa-i raspundem unui troll rus prin date istorice. Fiecare text al acestui troll se bazeaza pe un neadevar, istoric de aceasta data. Troll-ul rus ne spune ca nu a existat niciodata o revolutie americana.

   Revoluția americană cuprinde o serie de evenimente de natură politică, economică, militară, organizatorică și legislativă petrecute în a doua jumătate a secolului al XVIII-lea , mai exact între 1763 și 1791, care au culminat cu apariția unui stat independent și suveran în America de Nord, Statele Unite ale Americii.
   Revoluția americană a fost unul din evenimentele majore al epocii moderne, care s-a desfășurat sub forma unor serii de revolte și transformări ale modului de gândire al coloniștilor, apoi sub forma unui război, numit Războiul de independență al Statelor Unite ale Americii, care a avut loc între cele Cele 13 colonii britanice din America de Nord și țara lor de origine, Marea Britanie, urmat de organizări economice, structurale, politice, statale și legislative unice și novatoare în istoria modernă.
   Revoluția americană a avut trei consecințe importante: cucerirea independenței celor 13 colonii față de Marea Britanie, recunoscută oficial prin Tratatul de la Versailles (1783), formarea unui stat federal continuu deschis expansiunii și formarea unui sistem de guvernare al acestei țări bazat pe Constituția Statelor Unite din 1787, care punea bazele unei republici federale numită Statele Unite ale Americii, în care conducerea este bazată pe suveranitatea poporului și separarea tripartită a puterilor în stat (legislativă, executivă și judiciară).
   Era revoluționară a început în 1763, când pericolul militar exercitat de Franța se terminase și Marea Britanie a introdus o serie de taxe fǎrǎ reprezentare în Parlament care au fost considerate ilegale de către coloniști . După o serie de proteste, dintre care cele mai proeminente au fost cele din Boston , britanicii au trimis trupe militare de intervenție. Ca rezultat, coloniștii americani au mobilizat trupele lor de miliție până în punctul critic în care luptele au izbucnit (1775). Deși loialiștii reprezentau aproximativ 15 – 20 % din întreaga populație de 2,2 milioane a coloniilor, iar patrioții controlau circa 80 – 90 % din teritoriul celor 13 colonii, britanicii nu au putut controla mai mult decât câteva din orașele de pe coasta Atlanticului. Punctul cel mai de seamă al Revoluției americane a fost, fără îndoială, Declarația de Independență, care a condus la crearea de către cele 13 colonii a Statelor Unite ale Americii. Ulterior, americanii au creat o alianță cu Franța, în 1778, care a determinat o echilibrare a forțelor militare terestre și navale. Două armate majore britanice au fost capturate la Saratoga în 1777 și Yorktown din 1781, conducând la pacea încheiată în 1783 la Paris prin recunoașterea Statelor Unite ale Americii ca națiune independentă și suverană mărginită la nord de Canada britanică , la sud de Florida spaniolă și la vest de fluviul Mississippi.[1]
   Epoca revoluției americane s-a încheiat în 1791, după consolidarea Statelor Unite, adoptarea Constituției acestora în 1787, aderarea tuturor celor treisprezece state la entitatea statală nou creată (1787 – 1790), crearea instituției prezidențiale, alegerea lui George Washington ca întâiul președinte al țării în 1789, începerea creșterea Uniunii prin aderarea Republicii Vermont ca cel de-al patrusprezecelea stat al său la 4 martie 1791 și amendarea / corectarea / îmbunătățirea Constituției cu primele zece amendamente cunoscute sub numele generic de The United States Bill of Rights (1789 – 1791).
   Revoluția a cuprins o serie de mișcări deosebite pe plan ideatic, intelectual, politic, conceptual și legislativ, care se întâmplaseră în societatea americană timpurie, așa cum a fost ideea modernă de republicanism , care a fost larg îmbrățișată de populația coloniilor. În unele dintre viitoarele state, discuții politice aprinse despre democrație au consolidat ideile care au fost ulterior aplicate în legislație și practică pentru crearea a ceea ce a devenit Statele Unite. Masiva „mutare” spre republicanism și spre continua creștere a rolului democrației au creat o tranziție treptată spre un alt fel de ordonare ierarhică socială și au format bazele solide ale eticii și valorilor politicii americane de mai târziu.[2]
   Revoluția americană a fost, cronologic, a doua mare revoluție a epocii moderne, după Revoluția engleză și urmată apoi de Revoluția franceză.

 5. SaakasBilly spune:

  VOI CACIULARII BOLOVENI ,MAI BINE ATI PUNE OSUL LA TREABA ,SA FACI O BARABULA MAI CA LUMEA ,UN PAPUSHOI MAI VERTICAL,O SFECLA CA SA FIE SI MATA FERICITA ,UN STRUGURE DIN CARE SA IASA VIN NU OTZET ,O POAMA MAI PUTZIN PRICAJITA ,SI UN SUBMARIN MAI BUN PENTRU RICANI !! CA VEZI CA FRATII VOSTRII UKROPI LE-AU FACUT UN POM DE CRACIUN CARUIA II ZIC „RADAR” …FOARTE ECOLOGIC ,POPULAT MEREU DE PASARI, PE UN „MOLOTOV” VECHI DE PE VREMEA LU’ STALIN !! CARE SE INCHIDE SI SE DESCHIDE CA UN BRICEAG …ELVETIAN !!

 6. Putimon spune:

  CăkaşDilly eşti cel mai imbecil troll pe care l-a avortat savuşkina!:))
  L-ai întrecut chiar şi pe kostiklă Moldovieanu, Kăkat de mujic ce eşti!

  Putleriştii sunt în budă, mor şi-n Siria şi-n Sankt Petersburg. De foame, de bombe şi de prostie…
  Complimente fică-ti cunoscută drept Marfutka!

  • SaakasBilly spune:

   BOAHAHHAHA !!!!! SI TU CINE ESTI ?? UN LIMBRIC DE CACAT CARE A SCOS CAPU’ DIN CURU UNUI UNIONIST DE LA PISHINAU ,SAU DIN CURU’ JIGODIEI DE BASAU ?? HA !! HA !! HA !! MATA CE MAI FACE??? II MAI IASA DIN SCORBURA DIN CAND IN CAND CATE UN SCONCSULETZ CA TINE ?? SAU INTRA LA LOC PI GAURA AILALTA ??

 7. SaakasBilly spune:

  PAI UITE ,TU PE TOTI II NUMESTI TROLI SI RUSI ,DE MINE ZICI CA „AM FOST ACTIVAT” ,BINENTELES CA MINTI CA UN PORC ,EU NU SUNT DECAT UN OARECARE CARE A INTRAT PE FITZUICA ASTA ,SI PROBABIL CA FOARTE MULTI ALTII NU AU FOST DE ACORD CU ENORMITATILE CARE SE DEBITEAZA AICI !! EU CA SA-TI DOVEDESC TIE CA NU SUNT TRANSNISTREAN ,CA NU SUNT RUS, SAU MATERII FECALE DIN ASTEA DIN CREERU’ TAU RUDIMENTAR ,AR TREBUI SA-MI DAU ADRESA ,NUMELE EXACT SI RESTUL DE AMANUNTE ?? DE CE ?? PAI TI-AM DAT NUMAI NICK-UL SI TOT L-AI RUPT ,TOT L-AI STALCIT CA UN CAINE TURBAT !! CREZI CA SUNT PROST ?? IN REST CU ASA ZISELE „DOVEZI” AU VENIT RUSII CU INSTITUTZII SI AU LIVRAT DOVEZI REALE ,CONCLUDENTE, SI TOTUSI NU SA TINUT CONT DE ELE !! GUVERNUL SIRIAN NU MAI DETINE ARME CHIMICE PENTRU CA AU FOST ELIMINATE DE ORGANISMELE INTERNATIONALE, CARE POT GARANTA PENTRU ASTA !! ELE TAC ,SI SE BOMBARDEAZA SIRIA PE BAZA DE MINCIUNI SFRUNTATE FARA NICI O LOGICA !! CE DOVEZI POTI ADUCE IMPOTRIVA MINCIUNII MALEFICE,IMPOTRIVA CRIMEI SI JAFULUI …NICI UNA !! EU SUNT UN OM SIMPLU FARA NICI O LEGATURA CU RUSII ,CE DEBITEZI TU MEREU E DOAR O MINCIUNA SI O DEZINFORMARE ,DAR DACA AI SAITUL ASTA TREBE’ SA STI DE UNDE SUNT EXACT DACA E INREGISTRAT IN MIORITA !! SIGUR CA STI,CA AI DOVADA ,DAR TU MINTI SA MA DISCREDITEZI ,PENTRU CA SPUN ADEVARUL !! TU VI SI SPUI CA ADUCI „DOVEZI” ?? SCOTI FEL DE FEL DE CACATE DIN ZIARELE CONSACRATE DE PROPAGANDA MINCINOSA IMPOTRIVA RUSILOR ?? ASTEA SUNT …”DOVEZILE” ?? PAI IA CACATE DIN ASTEA DE ACUM DOI-TREI ANI SI VEZI CE SA ADEVERIT DIN ELE ,SAU CHIAR ALEA DE CATEVA LUNI !! DE PUTIN ,CA ASTEA SUNT CELE MAI SUCULENTE SI CARAGHIOASE ,SA ZIS CA NU STIU CE FEMEIE I-A NASCUT O FETITA IN STATELE UNITE ,MAI STI STIREA ?? DECI ACOLO SA DUS CA SA NU SE AFLE …BUOHAHAHAHAHAHA !! CE SE MAI ZICE DE ASTA?? ERA TOTALA STIREA AIA CA A FOST LOVITURA DE PALAT LA CREMLIN ,L-AU ARATAT CHIAR IN CUSHCA ,ERA PLIN YOUTUBUL CU FILMULETUL ALA !! APOI MINCIUNA CA A FOST SCHIMBAT SI A FOST PUS ALTUL IN LOCUL LUI …O SOSIE,PANA SI ACUM NU DEMULT A FOST STIREA CU FOSTA LUI NEVOASTA CARE SUSTINE CA LA PARASIT PENTRU CA NU E EL CI SOSIA LUI ,SI CA PUTIN A FOST UCIS CU MULTI ANI IN URMA !! CA SA NU MAI SPUN CA A FOST ALERTATA TOATA PROPAGANDA MINCINOASA RICANEASCA CU PALATUL DIN FRANTA DE MILIOANE DE EURO,BINENTELES DATE DE PUTIN !! AFIRMATII GRATUITE ,FARA NICI O DOVADA ,CUM DE ALTFEL SUNT TOATE !! MI-A PLACUT DE ALTFEL MULT AIA CU INTOXICAREA CA DE FAPT PUTIN AR FI NEMURITOR,PREZENTANDU-SE POZE CICA ALE LUI DIN PRIMUL RAZBOI MONDIAL, UNDE ERA TOT PE LA VARSTA ASTA !! DECI TE DOARE CAPUL CE MINCIUNI SE POT DEBITA !! CE DOVEZI SA ADUCI IMPOTRIVA ?? CINE A PUTUT ADUCE DOVEZI IMPOTRIVA MINCIUNII CA IN BANCILE ELVETIENE CEAUSESCU ARE ASCUNSE AVERI COLOSALE ?? DOAR CEI CU BUN SIMTZ SI CU UN STROP DE LOGICA AU REALIZAT ENORMITATEA !! DE CE SA DEPUNA BANI CEAUSESCU TAMAN IN ELVETIA CAND BANII AIA SUNT CONTROLATI SI ACUM DE IMPERIUL MALEFIC MINCINOS SI CRIMINAL ,SAU DE CE AR „SPALA” RUSII BANI IN ANGLIA SAU RICANIA SAU SI MAI CRETIN ,IN UKROPIA SAU MOLDOVA HA !! HA !! HA !!HA !! !! NU CRED CA RUSII SUNT INCURAJATI NICI MACAR SA FOLOSEASCA WC-ele PUBLICE IN RESPECTIVELE TZARI NU SA MAI FACA SI MANEVRE CU BANI, ASA DE MULTI !! E O CHESTIE DE LOGICA SI DE BUN SIMTZ !! SAU DE CE BASHAR TAMAN CAND A FOST INTR-O OFENSIVA VICTORIOASA SI CAND LUCRURILE MERGEAU CA UNS ,A AVUT NEVOIE SA UCIDA CIVILI CU CHIMICALE ,CA SA II FIE BOMBARDATA BAZA AERIANA VITALA IN CONTRACARAREA FIEFULUI CEL MAI MARE AL TERORISTILOR ISLAMICI MERCENARI AI RICANILOR?? ULTERIOR SA DOVEDIT CA ATACUL CU RACHETE A FOST SINCRONIZAT CU TRUPELE DE MERCENARI ISLAMISTI AI RICANILOR !! PANA ACUM NICI O URMA DE CHIMICALA ,DAR ACUM SE ZICE CA SARINUL SE EVAPORA EXTREM DE RAPID SI NU SE MAI GASESTE NIMIC IN SECUNDA URMATOARE !! DECI DOVEZI NICI NU VOR FI DECAT ALEA DE AI CREDE PE MINCINOSII DOVEDITI CU VARF SI INDESAT !! SI CAND SA INCHIS CERCUL LA ALEP A FOST UN CONVOI ONU ATACAT ,SI CURSUL BATALIEI DE ELIBERARE SA INTORS DE PARTEA TERORISTILOR RICANILOR,IN EST LA ORASUL ASEDIAT DE JIHADISTI LA FEL A FOST UN ATAC PE ARMATA GUVERNAMENTALA UNDE AU BOMBARDAT SI UCIS O SUTA DE SOLDATI SI AU FOST SI ATUNCI SINCRONIZATI CU MERCENARII LOR JIHADISTI CARE AU ATACAT IN FORTZA SI NICI ACUM ARMATA NU A REUSIT SA RECUPEREZE POZITIILE PENTRU CA IN IRAK RICANII AU FACUT PAUZA CA SA POATA JIHADISTII, MERCENARII LOR, SA-SI INTAREASCA POZITIILE DIN SIRIA !! DE CE DOVEZI E NEVOIE CAND TRUMP A FOST ALES SI PE AFIRMATIA CA VA LICHIDA ISIS FOARTE REPEDE CUM DEVINE PRESEDINTE,NU VA CERE DEMISIA PRESEDINTELUI SIRIAN ,SI NU SE VA AMESTECA IN TREBURILE INTERNE ALE ALTOR STATE !! PAI PRIMUL LUCRU CARE L-A FACUT E CA A BOMBARDAT FORTELE GUVERNAMENTALE SIRIENE PE BAZA UNEI INSCENARI JOSNICE,NU A AVUT TREABA PANA ACUM CU…ISIS (MERCENARII RICANI),CERE VEHEMENT DEMITEREA PRESEDINTELUI ALES LEGITIM ,SI VREA SA BOMBARDEZE FARA NICI UN MOTIV COREEA DE NORD ,JUSTIFICAND NORMAL ,CU INTERVENTIA IN TREBURILE INTERNE ALE ACELUI STAT SUVERAN !! ISTORIA LUI OBAMA CU PROMISIUNILE LUI MINCINOASE ….SE REPETA ,CU TOATA PLEIADA DE INCALCARI GROSOLANE ALE LEGISLATIEI MONDIALE !!

 8. mocanu dan spune:

  RUSNACILOR !!!!NU MAI INCERCATI SA VA DISCULPATI IN FATA ROMANILOR DE ACTELE DE TERORISM SAVIRSITE IN ORIENTUL MIJLOCIU!!!! AT-I UITAT CA PINA IN 89 SI NOI ROMANII PARTICIPAM IMPREUNA CU VOI LA SUSTINEREA TERORISMULUI IN ORIENTUL MIJLOCIU?NU VENEA IASER ARAFAT MEREU LA TACSU CEAUSESCU DUPA BANI SI ARME?NU ERAU ANTRENATI IN BAZELE DIN JURUL BUCURESTILOR TERORISTI PALESTINIENI SI SIRIENI?NU NEA TRAIAN CARA CU AL SAU PETROLIER IN SIRIA(SIRIA ARE PUTIN PETRO)PROBABIL MASINI DE CUSUT DE LA CUGIR,MOTORETE MOBRA DE LA CARFIL ,BICICLETE DE LA TOHANI,FRIGIDERE DE LA SADU….IAR ACESTE BUNURI DE LARG CONSUM MAI SI TRAGEAU….MAI SI BUBUIAU…POVESTILE ASTEA ALE VOASTRE SPUNETILE IN OCCIDENT CA POATE ACOLO VA CREDE FRAIERII AIA…NU LE SPUNETI ALORA CARE ERAU SUPUSI TROACAI IMPERIALE RUSE.

  • SaakasBilly spune:

   „AT-I UITAT CA PINA IN 89 SI NOI ROMANII PARTICIPAM IMPREUNA CU VOI LA SUSTINEREA TERORISMULUI IN ORIENTUL MIJLOCIU?”—- TU AI TRAS CEVA PA’ NAS SAU AI BAGAT CEVA IN VENA ?? …..POATE AI FUMAT NESTE IERBURI ???

   • mocanu dan spune:

    AI AUZIT DE SEFUL SECURITATII GEN,PLESITA …UITE BANDITUL ASTA A RECUNOSCUT IN INTERVIURI TELEVZATE CUM IL INTRETINEA PE CARLOS SACALUL,CUM IL PLATEA SA PUNA BOMBE IN OCCIDENT,TOT ASTA NE POVESTEA CUM SE ANTRENAU TERORISTI DIN SIRIA,PALESTINA SI DIN ALTE STATE TERORISTE IN BAZELE SECURITATII ROMANE DE ATUNCI…..MAI NE SPUI CA CEAUSESCU NU A AVUT AVERE…E UITE CA A AVUT DAR IN 89 ACEASTA AR FI AJUNS PE LA UNUL CU TELEVIZIUNI,LA UNUL CU FABRICA DE MOBILA SI SALTELE,LA ALTUL CU UN SINGURA TELEVIZIUNE SI ECHIPA STEAUA…LISTA E LUNGA….DACA ESTI TINEREL AI GRIJA CA ESTI SPALAT MULT PE CREIER….

    • SaakasBilly spune:

     CARLOS SHACALU’ E BAIAT DE MINGI PE LANGA CE DETZIN SI AU DETINUT RICANII !! CARLOS E PLASAT PE VIATZA IN DETENTIE SA NU POATA SPUNE ADEVARUL CARE NORMAL CA NU E CE SE STIE !! E FOARTE MULTA MANIPULARE BESHINOASA OCCIDENTALA !! ROLUL LUI A FOST MINOR ,E MULTA MINCIUNA SI MANIPULARE IN JURUL LUI !! SI NU UITA CA SE’CURITATEA ROMANA DE ATUNCI E EXACT AIA DE ACUM !! HABAR NU AI CATA MURDARIE DE ASTA STIU EU DAR NU POT SPUNE !! SI ASCULTA CU ATENTIE ,CEAUSESCU NU AVEA CONTURI IN STRAINATATE ,PEN’CA INSEMNA SA FACA NESTE CADOURI OCCIDENTULUI !! SI BANII DE CARE VORBESTI TU ERAU AI SE’CURITATII ,CARE INTRADEVAR CA S-AU TOPIT IN GASHCA LOR,NUMAI CA NU A LUAT FIECARE DE CAPUL LUI !! NISTE FACILITATI S-AU DAT IN PASTRARE SI IN ADMINISTRARE ,CARE LA CINE NU A CORESPUNS S-A LUAT INAPOI FOARTE BRUTAL !! TOT SECTORUL PRIVAT DIN MIORITA ASA CEVA E ,O AFACERE DE FAMILIE A MARII HAITE SE’CURISTE, EU NU NUMAI CA AM TRAIT EVENIMENTELE DE CARE VORBESITI CI LE-AM SI VAZUT DE FOARTE APROAPE !! VINZI GRADINARULUI CASTAVETI ??

   • bogdan spune:

    Taci dreaku de loaza sovietica ! Tu nu esti Roman ca mine porkule ! Esti doar un lingau al piticului dement de la kremlin !

    Cum se testeaza simplu trollii ca tine !! Niciodata un troll nu va spune ceva rau la adresa criminalului pitic putler sau la adresa cocinii kremlin ! Ce spui troll sh poti sa faci asta ? Desigur ca nu-ca doar iti pierzi capicile ! Asa ca grohaie la alta masa loaza sovietica !

    • SaakasBilly spune:

     HO!! CE TE-A APUCAT DILIULE ?? AI AVUT UN COSHMAR CU MATA CRACANATA SI REGULATA DE CAINII COMUNITARI ?? CULCA-TE LA LOC SI VISEAZA UN CAMP CU ALBASTRELE SAU O HOLDA DE PAPUSHOI !! SAU BARABULE !! SAU MERE PADURETZE DE-ALE VOASTRE PE CARE NU LE VREA NIME !!

     • bogdan spune:

      Ce va spuneam ! Nu numai ca nu incearca sa treaca testul dar mai si da mostre tipice de educatie sovietica ! De asta sunteti notati pana la 5 redusilor ! Godaci sovietici grohh grohh !

 9. Catun spune:

  Papusa sacosaBilla indica o singura dovada adusa de tine in cele 9 zile de cand esti activat aici.

 10. SaakasBilly spune:

  NU AI REZISTAT SA NU-TI LASI CACAREZELE SI MUCII PEACILEA NICI MACAR DE PASTI ?? CRED CA DACA URAI ” UN PASTE FERICIT ” LA CEI PUTINI CARE SE MAI RATACESC DIN CAND IN CAND PE FITZUICA ASTA DE CACAT, LUA-I FOC SI ARDEA-I CA VAMPIRII IN CONTACT CU CRUCEA !! VOI SATANISTII VA SIMTITI BINE, ALATURI DE CRIMINALI,MINCINOSI ,CURVE,POPONARI SI TRANSEXUALI !! ADEVARUL,DREPTATEA,CINSTEA SI CORECTITUDINEA , VA ARD CA FIERU’ ROSU!!

  • Catun spune:

   Pentru tine, o matrioska, Putin reprezinta adevarul, dreptatea, cinstea si corectitudinea. Esti atat de corect incat te prefaci roman, iar daca chiar esti, esti un idiot util, un tradator transnistrean care si-a uitat sangele pentru propaganda ruseasca.

   Vrei sa zici ca propaganda Rusiei reprezinta adevarul, dreptatea, cinstea si corectitudinea?
   Experienta mea de aici sustine ca sunteti opusul si si mai mult decat atat, sunteti ce e mai josnic pe lumea aceasta.

   • SaakasBilly spune:

    PAI MAI MATRAFOXULE,PUTIN PANA ACUM NU A MINTIT,VOI ATI MINTIT,VOI I-ATI PUS MINCIUNILE VOASTRE IN GURA LUI,SI APOI TOT VOI L-ATI ACUZAT DE MINCIUNILE VOASTRE PUSE IN GURA LUI ,CA SI CUM EL LE-AR FI SPUS !! CRED CA IN LUME AR FI PACE SI LINISTE,DACA TOTI AR SPUNE ADEVARUL CA EL,DACA TOTI AR FI CINSTITI SI CORECTI CA EL !! EU NU MA „PREFAC” ROMAN,EU CHIAR SUNT ROMAN,SI DACA SUNT TRADATOR PENTRU CA SPUN ADEVARUL SI TU ESTI PATRIHOTZ CA MINTI CA PORCU ,ESTI NEDREPT SI APERI CRIMINALII ,PE OCUPANTII TARII ,DECI ESTI DE FAPT UN CACAT,UN VANZATOR DE TZARA SI NEAM CARE TE LUPTI PENTRU INTERESELE AGRESORULUI,E SI ASTA UN PUNCT DE VEDERE,PE CARE EU CA DE OBICEI FAC PIPI SI MA PISHUREZ SI PE OCHISHORII TAI MICI DE SCONCS …IMPUTZIT !! SI DA,EU CHIAR CRED CA RUSHII CAUTA INTR-UN MOD SERIOS PACEA,NU CA SATANISTII MINCINOSI,SI CRIMINALI RICANI, CARE DE PESTE 200 DE ANI O TZIN TOT IN RAZBOAIE !! RUSIA VA RASPUNDE CU ARMELE DOAR CAND TERITORIILE EI VOR FI INVADATE SERIOS,TOTDEAUNA S-AU LUPTAT PENTRU SUPRAVIETUIRE NU PENTRU SUPUNEREA ALTOR NATII !! SI ASTA FAC SI ACUM!! TOTDEAUNA FEL DE FEL DE IMPERII CU SCULA MARE NU AU AVUT LOC DE EI ,EXACT CA ACUM !! SI DIN PACATE PROCESUL ASTA NU SE VA OPRII DECAT CU O IMENSA TRAGEDIE GEN HIROSHIMA SI NAGASACHII ,SAU ASUPRA UNOR TERITORII RUSESTI ,SAU MAI DEGRABA A UNOR TERITORII RICANE IN URMA UNUI ATAC DECLANSAT DE COREEA DE NORD, PE CARE MOTZATU’ CU TILICA O BAZAIE LA CUR SI NU POT SA-SI VADA DE TREABA LOR ,DE PREA MULT BORING,PEN’CA COREEA NU ARE TREABA NIMANUI !! SI NU ERA LA NIVELUL ASTA DE INARMARE ATOMICA DACA CRETINII SATANICI ,MINCINOSI SI CRIMINALI RICANI SE PUTEAU IMPACA CU GANDUL CA NU AU REUSIT SA INVADEZE DECAT JUMATATE DE PENINSULA,SI SA LASE LUCRURILE ASA CUM SUNT !!

    • bogdan spune:

     iar nu ti-ai luat pastilele si vomiti peste tot cu laturi…

     • SaakasBilly spune:

      ASTA AI FACUT-O DE CE ?? SA CRED CA NU AI SAPTE ANI DEACASA ?? STROP DE BUNA CRESTERE SI BUN SIMTZ ?? CA ESTI UN PROST SI UN GROBIAN ?? PAI UITE CHIAR CRED ASTA !! E OK ?? ESTI LINISTIT ??

     • Catun spune:

      Papusa, tu iar esti si porcul moralist?

      Adica tu nu vezi cum te manifestezi pe aici si te apuci sa faci morala cuiva care observa realitatea ca faci acuzatii fara dovezi.

      A ajuns tocmai Rusia sa ma acuzi de minciuna, iar despre Putin sa zici ca a zis intotdeauna adevarul, desi chiar el si-a recunoscut minciuna.

      Uof, ce natie mai sunteti voi. Doamne, fereste-ne de rusi.

     • SaakasBilly spune:

      RUSIA NU TE ACUZA CU NIMIC !! TU ESTI O CAPUSHE CARE AI CAZUT DEJA DE PE SPATELE LOR !! TREBE’ SA CAUTI ALTCEVA ACUM !! DAR RICANII VOR INCEPE CU DEZINSECTIA !! SI TU ESTI FOARTE PROST ,PRIMITIV SI GROBIAN,NU AI CUM SA TE PRINZI DE ASTA !! : ) : ) : ) : )

    • Catun spune:

     Prima fraza o minciuna. Papusa sacosaBilla, eu nu iti mai citesc betia de cuvinte.
     Dovedeste ca mint. Eu nu accept asa ceva despre mine. Eu am dovedit ca tu minti. Eu tot dovedesc, e si randul Rusiei.
     Te rog de zece ori, sa dovedesti. De ce n-ai prezentat niciodata pana acum nicio dovada.
     Rusii au o problema cu axiomele.

     • SaakasBilly spune:

      SA TI SE USUCE COAIELE SI SA TE MANANCE CANCERUL DACA MINTI CA PORCU,STI CA MINTI CA PORCU SI ESTI SI PLATIT PENTRU ASTA ??SA ORBESTI DACA NU SUNT RUS SI NU AM NICI O TREABA CU EI ?? SA MOARA MATA SI COPII TAI DACA FACI PROPAGANDA MINCINOASA SI NIMIC ALTCEVA ?? RASPUNDE SIMPLU CU DA SAU NU !! NU LE MAI INFLORI CU MINCIUNILE TALE SCONCSOASE !!

     • Catun spune:

      Papusa sacosaBilla, asta e dovada ta?
      Dovada ta este ce voi zice eu vizavi de blestemele si superstitiile tale? Tu crezica sunt mincinos fara sa fi spus o minciuna.

      Apoi Repeti ca sunt mincinos. Dovedeste. Dovedeste ca mint, din nou zic.

     • Catun spune:

      Sa orbesc daca nu esti rus si n-ai nicio treaba cu ei.
      Ce mai vrei acum?

     • SaakasBilly spune:

      PAPUSHOIULE CACIULAR ,EU MA PISHUREZ PE OCHII TAI MICI SI BULBUCATI DE PADUCHE GHEBOS CE ESTI !! TU CREZI CE VREI,SI „DOVEDESTI” IN MINTEA TA AIA PRIMITIVA SI DEFECTA EXACT CEEA CE TI SE NAZARE !! TU ESTI UN OM DE GROTA COPROFAG SI PRIMITIV !! AM OBOSIT DEJA SA VORBESC CU TINE SEMNALIZAND CU STEGULETELE ,CU BUCIUMUL SI CU ROTOCOALE DE FUM !!

    • bogdan spune:

     Crezi ca cineva cu creierul la purtator citeste mai mult de primul rand din fiecare vomitare a ta ?

  • rsumy spune:

   @SaakasBilly aka HICLER

   Rahat cu ochi rusnac !
   Cap de plută rusloc…
   Hicler și cu hicleriștii lui !!!

   Ha ha ha ha ha !
   http://www.paginaderusia.ro/un-procent-de-92-dintre-cetatenii-ucrainei-se-considera-etnici-ucraineni/#comment-54788

   • SaakasBilly spune:

    BUN !! SI ASTA CEI MACACULE ??? TE-AI BLOCAT PE O FAZA ?? M-AI VAZUT CA MA PISH ,SI DE ATUNCI ASTA FACI MEREU PANA TE DEZHIDRATEZI ?? CEVA PROBLEME LA MANSARDA ?? LA NUCULITZA AIA DE…”CREER” ??

   • SaakasBilly spune:

    DA ?? ESTI CELULA AIA NAZISTA UCROPA DE MINORITARI ROMANI SAU BOLOVENI ?? SUBDIVIZIUNEA AIA DE CRETINI GREU DE CAP ?? AIA LA CARE LE CURG EXPECTORATZIILE PA ” GURA SI MUCOZITATILE PE NAS ?? AIA CARE ZIMBESC MEREU ?? OK !! E IN REGULA !! SA-TI IEI CUMINTE PASTILELE …REGULAT !!

 11. Val spune:

  Sacosa dili, cat va mai da solda l a voi la Tiraspol? Sau va da tot doar stevie?

  • SaakasBilly spune:

   BOAHAHAHAHA !! CE PROST ESTI LIMBRIC CRETIN !!

   • rsumy spune:

    @SaakasBilly aka HICLER
    Bă, tu ești mai prost chiar și decât tine !
    Îți dai seama cât ești de retardat ???

    • SaakasBilly spune:

     BOOAHAHAHAHAHAHA !! „ești mai prost chiar și decât tine”—MAI MACAC FRICKY , TRAGE UN VANT SI MIROASEL ,ASA O SA PUTZI MAI TARE CA TINE : ) 🙂 : ) : )

     • Catun spune:

      ASTA AI FACUT-O DE CE ?? SA CRED CA NU AI SAPTE ANI DEACASA ?? STROP DE BUNA CRESTERE SI BUN SIMTZ ?? CA ESTI UN PROST SI UN GROBIAN ?? PAI UITE CHIAR CRED ASTA !! E OK ?? ESTI LINISTIT ??

     • SaakasBilly spune:

      ASTEA SUNT MAGARII FOARTE CUNOSCUTE PENTRU MINE !! MA MIR CA NU-MI IEI SI NICK-ul , CA POATE NU AJUNGE CA POSTEZI SUB TOATE NICK-urile DE AICI ,NU NUMAI CA-MI FOLOSESTI REPLICILE DAR MAI NOU EFECTIV FACI COPY-PASTE PE TOT CE-AM SCRIS,SI POSTEZI TU !! DAI CLASA DE MARE JEG SI MARE SHNAPAN !! MAI VREI SA VIN SI CU DOVEZI ?? HA !! HA !! HA !! ASTEA CE SUNT ??

     • Catun spune:

      Magaria e ce faci tu: dupa ce injuri faci morala altora si apel la educatie. Pe mine de ce ma injuri si ma calomniezi?

      Dovedeste ca am mai multe identitati aici.

     • SaakasBilly spune:

      PAI TU ESTI SAITUL !! TU SCRI SI ARTICOLELE SI TOT TU SI COMENTEZI !! DOVEZILE SUNT IN CE SCRI ,FIECARE SA SI LE CAUTE !! EU NU DAU MURA IN GURA NIMANUI !! NU-MI PLAC NICI LENESII SI NICI PROSTII !!

  • bogdan spune:

   la ei e cu urzicute…stevia-i scumpa !

 12. SaakasBilly spune:

  VORBIM DE ACELASI SALTIMBANC MOTZAT ??? : ) : ) : ) : )

   • SaakasBilly spune:

    BUN !! SI ASTA CEI MACACULE ??? TE-AI BLOCAT PE O FAZA ?? M-AI VAZUT CA MA PISH ,SI DE ATUNCI ASTA FACI MEREU PANA TE DEZHIDRATEZI ?? CEVA PROBLEME LA MANSARDA ?? LA NUCULITZA AIA DE…”CREER” ?? TE REPETI MEREU CA UN BESHAFON DEFECT ??

    • Catun spune:

     ASTA AI FACUT-O DE CE ?? SA CRED CA NU AI SAPTE ANI DEACASA ?? STROP DE BUNA CRESTERE SI BUN SIMTZ ?? CA ESTI UN PROST SI UN GROBIAN ?? PAI UITE CHIAR CRED ASTA !! E OK ?? ESTI LINISTIT ??

     • SaakasBilly spune:

      ASTEA SUNT MAGARII FOARTE CUNOSCUTE PENTRU MINE !! MA MIR CA NU-MI IEI SI NICK-ul , CA POATE NU AJUNGE CA POSTEZI SUB TOATE NICK-urile DE AICI ,NU NUMAI CA-MI FOLOSESTI REPLICILE DAR MAI NOU EFECTIV FACI COPY-PASTE PE TOT CE-AM SCRIS,SI POSTEZI TU !! DAI CLASA DE MARE JEG SI MARE SHNAPAN !! MAI VREI SA VIN SI CU DOVEZI ?? HA !! HA !! HA !! ASTEA CE SUNT ??

     • Catun spune:

      Se mai demonstreaza inca o data ca voi rusnacii, nu intelegeti pe deplin ironia. Vezi ca o ai explicata mai sus.
      Zici ca esti schizofrenic dupa modul cum te contrazici in doua postari din aceeasi ora.

     • SaakasBilly spune:

      SE MAI DEMONSTREAZA INCA ODATA CA MATA A CACAT INTR-O BUDA UN AVORTON CRETIN ,CARE VOMITA NUMAI MATERII FECALE !! VOI CACIULARII BOLOVENI VEDETI-VA DE TREABA VOASTRA ,CA IN URMA MAGARIILOR VOASTRE DACA AJUNGETI IAR INTR-UN GULAG O SA MIORLAITI IAR SAPTE GENERATII DE ACUM IN COLO !! E BORING ,NU AVETI CE FACE DOAR SA SCRIJELITI CACATUL ?? NU PUTETI STA LINISTITI ?? SI LA CAT DE PROSTI SUNTETI NICI NU STITI CARE E DEOSEBIREA INTRE O PUSCARIE SECRETA SI SIBERIA RUSESCA !! IN SIBERIA VOI PUTETI TRAI MAI GHINE CA ACASA !! IN PUSHCARIILE SECRETE NU MAI TRAIESTI CA NU AI TIMP ,SCHINGIUITU’ ITI OCUPA TOT TIMPUL !! HA !! HA !! HA !!

 13. Putimon spune:

  Dacă putleriştii dosesc arme chimice la Tartus, prietenul lor, Ştrumph să le trimită pe „mama tuturor bombelor!
  Bă,i Căkăş Dilly, da’ mă-ta, mama tuturor tâmpiţilor, mai răsuflă?

  • SaakasBilly spune:

   RICANII SE PREGATESC DE CANTECU’ DE LEBEDA CA ORICE IMPERIU IN DECADERE !! UN CACAT CA TINE E UN FEL DE POSEDAT !! IN REST INTREABAO PE MATA, EA E TATA TUTUROR TANPITZILOR,FEMEIA CU BARBA !! CARE E BISEXUALA !! SI A CACAT UN SCONCS CRETIN !!

  • bogdan spune:

   da frate ! odata ce a putut fata 140 milioane de godaci idioti inseamna ca-i prolifica si mai poate ! se stie ca mama idiotilor e mereu gravida…

   • SaakasBilly spune:

    PAI VOI NU NIMERITI GAURA … ,LA „MAMA DESTEPTILOR” !! ASA CA LUMEA NU APUCA SA VA STIE DE SCONCSI DESTEPTI !!

    • Catun spune:

     ASTA AI FACUT-O DE CE ?? SA CRED CA NU AI SAPTE ANI DEACASA ?? STROP DE BUNA CRESTERE SI BUN SIMTZ ?? CA ESTI UN PROST SI UN GROBIAN ?? PAI UITE CHIAR CRED ASTA !! E OK ?? ESTI LINISTIT ??

     • SaakasBilly spune:

      ASTEA SUNT MAGARII FOARTE CUNOSCUTE PENTRU MINE !! MA MIR CA NU-MI IEI SI NICK-ul , CA POATE NU AJUNGE CA POSTEZI SUB TOATE NICK-urile DE AICI ,NU NUMAI CA-MI FOLOSESTI REPLICILE DAR MAI NOU EFECTIV FACI COPY-PASTE PE TOT CE-AM SCRIS,SI POSTEZI TU !! DAI CLASA DE MARE JEG SI MARE SHNAPAN !! MAI VREI SA VIN SI CU DOVEZI ?? HA !! HA !! HA !! ASTEA CE SUNT ??

     • Catun spune:

      Ironia e o magarie cand se arata ca ce zici contrazice ceea ce faci?

     • SaakasBilly spune:

      O !! NEURONUL TAU BOLNAVIOR STIE CE E AIA….”IRONIE” ?? DAR SA MAI FACA NANI …STIE ??

 14. Putimon spune:

  Da’ di undi şti bre CăkaşDilly şe limbî ari Grivei?

  • SaakasBilly spune:

   PAI AIA O STI TU TZARANE TZOPARLAN,CA VOI UKROPII LE STITI PA’ TOATE !! EU VORBEAM DE LIMBA TA AIA LUNGA SI MATASOASA CU CARE FACI TREBILE RUSINASE IN PARTILE MOI ALE RICANILOR !!

 15. SaakasBilly spune:

  ASTA SI-A TRADAT TZARA SI CONSTITUTZIA SI STEAGUL PE CARE A JURAT CREDINTZA !! :” intervievati de către The Telegraph, experții militari britanici au apreciat ca fiind „credibile“ afirmațiile generalului sirian, dar cred ca regimul a ascuns doar aproximativ 200 de tone de arme chimice.” — DECI LOGICA AGRESORILOR SATANICI ,MINCINORSI SI CRIMINALI E CLARA ,……E „CREDIBIL „, NUMAI CA SI LOR LI SA PARUT PREA GOGONATA O MINCINA ACOLO PE CARE AU SI CORECTATO PUTIN ,IN LOC DE 700 ,CONSIDERA CA E …200 ,ADECA AJUNGE SA UMFLII MINCIUNA REZONABIL ,DEJA DACA O UMFLII DINCOLO DE REZONABIL ,SARI CALUL PANA LA LUNA SI DEVII CARAGHIOS !! STATI LINISTITI GUGUSTIUCILOR MINCINOSI,NE-AM OBISNUIT DEJA !! ORICUM TREBUIA DINAINTE SA VA SINCRONIZATI CU MINCIUNILE !! EI SUNT CU „SURSE” DIN ASTEA SCONCSOASE,CA TRADATORI DE TZARA, NU STIU CE ASOCIATII DE PRIN SPALATORII DIN LONDRA,DE FAPT RUDE ALE TERORISTILOR SI MERCENARILOR RICANILOR ,SI SURSE NO NAME ,NELOCALIZATE ,CARE POT FI ORICINE DE ORIUNDE ,SAU CHESTII INVENTATE DIN BURTA !! CE RESPONSABILITATE POATE AVEA UN ASA ZIS ” GENERAL” TRADATOR ,SI CATA IMPARTIALITATE SAU CREDIBILITATE ??

 16. bogdan spune:

  Cate tone a ascuns e neimportant ! Important este ca in cooperare cu celalalt stat terorist (OLr) a facut-o ! Merita si alte atacuri din partea USA ! Si cu siguranta godacii cu toate sistemele lor multlaudatele de rahat S uri nu pot si nu vor face nimic ! Daca puteau o faceau impotriva Tomahawkurilor doar pt a demonstra ca sunt stapani acolo ! Godacii mereu au blufat cu asa zisa lor tehnologie avansata cand ei de fapt au fost mereu mult in urma lumii civilizate !

  • SaakasBilly spune:

   CA IN ORICE TZARA DIN LUME TREBUIE SA FIE UN INVENTAR ASUPRA ARMAMENTULUI DE ORICE TIP ,SI EVACUAREA NU SA FACUT DE ORGANISMELE INTRNATIONALE ABILITATE DUPA CIFRE DIN BURTA ,SAU POVSTI SPUSE LA GURA SOBEI !! CU ACEA EVACUARE LA INITIATIVA RUSILOR SA EVITAT BOMBARDAREA MASIVA A TZARII DE CATRE IMPERIUL SATANIC,MINCINOS SI CRIMINAL,SI DEMOLAREA RAPIDA CA IN LIBIA ,PENTRU CA SIRIA NU E SINGURA TZARA UNDE IMPERIUL MALEFIC MINCINOS SI CRIMINAL A APLICAT GENOCIDUL SI DEMOLAREA MASIVA A INFRASTRUCTURII SI A STATULUI !! DECI VORBIM DE ORGANISME OCCIDENTALE ,ALE ONU SI NU NUMAI CARE AU SUPRAVEGHEAT ATENT TOT TRANSFERUL ACESTOR ARME !! CE A RAMAS E DOAR CELE DIN DEPOZITE AFLATE SUB CONTROLUL MERCENARILOR RICANI JIHADISTI, PENTRU CARE AR FI TREBUIT SA RASPUNDA CEI CARE-I PLATESC SI-I INARMEAZA ,DAR EI SUNT DE FELUL LOR IRESPONSABILI ,MINCINOSI SI CRIMINALI !! SA VI ACUM SA SUSTI CU UN MINCINOS TRADATOR DE TZARA, O MINCIUNA CARE CONTRAZICE NISTE ORGANISME INTERNATIONALE LEGAL MANDATATE PENTRU ACEST LUCRU ,NU E MAI MULT DECAT O PROVOCARE SCONCSOASA,GEN STICLUTZA,UN EPISOD DE-A DREPTUL RUSHINOS,PENTRU CARE NIMENI NU SI-A CERUT NICI MACAR SCUZE,CHIT CA AU FOST UCISI IN GENOCID PESTE UN MILION DE OAMENI, DOAR PE BAZA UNEI MINCIUNI SFRUNTATE !! AICI NU E VORBA DE RUSI,CARE SUNT CONVINS CA ISI POT PURTA DE GRIJA,CI DE SOARTA PRAPADITILOR SI NENOROCITILOR PLANETEI ,CUM SUNTEM SI NOI MIORITICII,VIETUITORI INTR-O COLONIE SUPUSA JAFULUI RICAN !! TREABA LOR NU E ALTA DECAT DE A STAPANII CAT MAI MULTE POPOARE SI TERITORII ,SI PREA PUTZIN LE PASA DE ALTE CHESTII SECUNDARE !!

   • bogdan spune:

    Boule ! Nu s-a facut sub supraveghere internationala pt ca ati garantat voi godacii ce intotdeauna v-ati opus prin Veto investigatiilor internationale ! Acum cand ati lansat arme chimice peste populatia din Siria la fel Veto pt verificari internationale ! Sunteti o tara terorista recunoscauta ca atare de toata lumea civilizata si zeci de ani dupa disparitia dementului pitic ce va conduce veti munci sa reparati ce a astricat acest cretin ! Sunteti Neanderthalienii sec 21 ! Ati gresit secolul de vieturire godacilor ! Al vostru e 12 nu 21 inapoiatilor !

    • SaakasBilly spune:

     EI ASTA E O MINCIUNA SFRUNTATA CE ZICI TU !! RUSII DOAR I-AU CONVINS PE SIRIENI SA LE PREDEA ARSENALUL SPRE PASTRARE LOR!! DAR TRANSFERUL SA FACUT SUB CONTROLUL SCONCSOSILOR !! SA NU MAI RECUNOSTI ASTA E O MAGARIE GRATUITA !! DE ALTFEL SIRIA PERMITE ORICE VERIFICARE LA FATA LOCULUI SI ACUM !! REZOLUTIA E ALTCEVA MINCINOSILOR !! REZOLUTIA II ACUZA PE EI DE UN FAPT NEDOVEDIT ,DACA SE ACCEPTA ACEASTA REZOLUTIE ,SE ACCEPTA SI MINCIUNA RICANA SCONCSOASA CUM CA EI INTRADEVAR AU ATACAT CU ARME CHIMICE,CEEA CE NU E ADEVARAT !! SI IMPLICIT AR FI ACCEPTAT JUSTETEA ATACULUI MARSHAV RICAN ASUPRA BAZEI MILITARE SIRIENE !! ASTA IN MOMENT CE NIMENI NU A FACUT NICI O INVESTIGATIE,SI NIMENI NU A PREZENTAT NICI O DOVADA,CA NIMENI NU A FOST LA LOCUL FAPTEI, SI NICI NU VREA SA MEARGA !! ATACUL ASUPTA CONVOIULUI ONU PE CARE TOT RICANII L-AU FACUT, CA SA AIBE MOTIV DE A ATACA SIRIA,NU SA OBOSIT NIMENI SA FACA O ANCHETA ,SI DOVEZILE IMPLICARII IMPERIULUI MALEFIC SUNT ASCUNSE SUB PRESH !! IMPERIUL MALEFIC,MINCINOS SI CRIMINAL RICAN,A FOST PRINS CU MINCIUNA ,NU O SINGURA DATA,SAU DE DOUA ORI,CI DE FIECARE DATA DOM’ CERB CARPATIN…DIN MIORITZA !!

     • SaakasBilly spune:

      MINTI CA PORCU’ SI CU RUSIA CARE E CONSIDERATA „DE TOTI” STAT TERORIST !!! DELIREZI SCONCSOASE !! POATE AI AUZIT ASTA DE LA NAZISTII UCROPI CARE FAC POGROM IMPOTRIVA PROPRIULUI POPOR ,DA’ RICANII ZIC CA SUNT DEMONCRATI !! CRIMINALI BLAJINI…SIMPATICI !! VICTIMILE LOR CIVILE SUNT TOT….”TERORISCI ” …CICA !!!

     • bogdan spune:

      Godace spune-mi un stat Democratic ce nu va considera stat Terorist ! Sunteti cea mai mare tara terorista din lume ! Asta o stie si Grivei – chiar si beat !

     • SaakasBilly spune:

      PAI TU ESTI LA MINTEA LUI GRIVEI !! LATRII SI TU !! SI AI LIMBA LA FEL DE LUNGA SI MATASOASA !!

     • Catun spune:

      Mars godace la voi in Rusia daca va place asa mult. De ce nu aveti o viata acolo? Lasati-ne in pace.

     • SaakasBilly spune:

      MARSH ZICI LA SCROAFA DE MATA SI LA BETZIVU’ DE TACTU,CARE SE PISHA PI EL DE BEAT !! MAGARULE !!

     • Catun spune:

      ASTA AI FACUT-O DE CE ?? SA CRED CA NU AI SAPTE ANI DEACASA ?? STROP DE BUNA CRESTERE SI BUN SIMTZ ?? CA ESTI UN PROST SI UN GROBIAN ?? PAI UITE CHIAR CRED ASTA !! E OK ?? ESTI LINISTIT ??

     • SaakasBilly spune:

      ASTEA SUNT MAGARII FOARTE CUNOSCUTE PENTRU MINE !! MA MIR CA NU-MI IEI SI NICK-ul , CA POATE NU AJUNGE CA POSTEZI SUB TOATE NICK-urile DE AICI ,NU NUMAI CA-MI FOLOSESTI REPLICILE DAR MAI NOU EFECTIV FACI COPY-PASTE PE TOT CE-AM SCRIS,SI POSTEZI TU !! DAI CLASA DE MARE JEG SI MARE SHNAPAN !! MAI VREI SA VIN SI CU DOVEZI ?? HA !! HA !! HA !! ASTEA CE SUNT ??

     • Catun spune:

      Asa a patit ca Navalnai dupa ce a dovedit averea ilicita a lui Medvedev, a fost pedepsit.
      Eu am ironizat inconsecvenţa dintre ce zici si ce faci, iar tu ma ataci la persoana cu minciuni si calomnii.

     • SaakasBilly spune:

      BOAHAHAHAHAHAHA !!!! EU AS VREA SA VAD DACA UN NAVALNAI DIN ASTA AMERICAN AR IESI CU MINCIUNI DESPRE TOATA CONDUCEREA STATULUI RICAN SI AR INCERCA PE FATZA UN MAIDAN SAU O REVOLUTIE ACOLO ,CE AR PATZII ?? MAI ALES SA FIE FINANTZAT DE NESTE ONG-URI RUSESTI !! PE UNU DIN ASTA NICI MACAR NU AR APUCA LUMEA SA-L CUNOASCA !! HA !! HA !! HA !!

     • SaakasBilly spune:

      PAI S-AU SCOS MINCIUNILE ALEA ABERANTE CU AMESTECUL IN ALEGERI ,FARA CA RUSII SA FACA ABSOLUT NIMIC,CA TOATA LUMEA STIE CA EXCLUSIV RICANII FAC CACATE DIN ASTEA ,SI AMENINTZA CA II ATACA MILITAR PA’ RUSI ??? MAI UN NAVALNAI SA IMPLANTEZE AIA ACOLO ,IN DICTATURA LOR AIA STRICTA!! CA ACOLO DACA TRAGI UN PART TE ARESTEAZA!! CA PE AIA CARE A PARTZUIT IN AVION SI A PRIMIT TREI LUNI……NESIMTITA !!

     • bogdan spune:

      Pt cei care inca nu stiu de unde apar acesti trolli ghidati si platiti de kremlin(SaakasBilly, Nada Hui,Gill, Cozubas,Metalic972,VladTepes,
      Barbu Marian,Eu Stiu,etc)- luati de aici : https://www.theguardian.com/world/2015/apr/02/putin-kremlin-inside-russian-troll-house
      cautati si linkurile de legatura sa vedeti de cand lucreaza tovarasii in dezinformare !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top