StratenTabloidul german Bild nu va include Rusia în clasamentul general al medaliilor în cazul în care sportivii ruși vor fi totusi admisi la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, anunta șeful secțiunii sport al ziarului, Walter M. Straten.

„Ieri, Thomas Bach și Comitetul Internațional Olimpic (CIO) din nou au amanat o decizie definitiva si clara cu privire la Rusia. Noi, nu vom face asta. Și dacă Rusia va fi în continuare admisa la Jocuri, Bild o va șterge din clasamentul general al medalilor și va declara invalide rezultatele sportivilor ruși”, – a anuntat jurnalistul.

Așa cum a explicat Straten, acest lucru va fi făcut nu pentru că „sportivii din țările occidentale ar fi curati si numai cei din Rusia csunt dopati”. „Este o prostie. În sportul german au fost, de asemenea, exemple de dopaj, și americanii au fost prinsi înghițând pastile!” – spune autorul, amintind despre cazul de dopaj al celebrului ciclist american Lance Armstrong.

„Dar faptul că un întreg stat, cu miniștrii săi și serviciile speciale, a fost angajat în organizarea dopajului este atât de grav, încât este nevoie de o reactie serioasa – și mai exact – descalificare completă”, – a concluzionat Straten.

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Votează: Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (6 voturi, media: 5,00 din 5)
Încarc...

Related Posts

3 Responses to Bild a anunțat că va exclude Rusia din clasamentele pe medalii

  1. putin spune:

    Exact! 🙂

  2. bogdan spune:

    Excludere totala a Ospiciului Lumea Rusa pt 3 sau 5 ani de la orice competitie internationala si dupa aceasta perioada daca indeplineste 100% toate regulile sportive internationale sa primeasca in etape dreptul de participare si sub supraveghere internationala a Forurilor sportive din Ospiciu…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top