Putin judoServiciile de securitate rusești au infiintat in întreaga lume o retea de scoli de arte marțiale în care se preda arta de a lupta fara arme – așa-zisa „Systema”. In spatele acestor scoli sunt militari GRU și Spetsnaz-ul Ministerului rus de Interne, care se folosesc de scoli pentru a recruta spioni, sabotori și diversionisti în străinătate, scrie Bild.

Luptatorii astfel camuflati, aflati in „hibernare”, reprezinta elita forțelor speciale ruse infiltrate in alte țări: gasesti tot felul de ”specialisti” – sabotori, provocatori, teroriști –  gata să acționeze la ordinul venit de la centru. Sunt un adevarat coșmar pentru orice guvern, notează ziarul.

„Șeful de la Kremlin, Vladimir Putin a plasat deja grupuri militante subterane atât în ​​Germania, cât și în alte țări occidentale”, spun jurnaliștii.

Articolul face referire la investigațiile efectuate de autorul cărților despre Rusia și Putin, jurnalistul german Boris Reitschuster. În lucrarea sa intitulată „Putins verdeckter Krieg”, acesta se bazează pe un dosar al serviciilor de informații din Europa de Vest.

Reteaua serviciilor secrete in Occident are in centru sistemul de arte martiale denumit Systema – stăpânirea tehnicilor de luptă si de eliminare a inamicului fără arme.

„În școlile de arte martiale care predau tehnicile de lupta fara arme sunt „antrenati”, de regulă, sportivii obișnuiți. Dar în spatele a toate acestea sunt membri ai inteligenței militare GRU si forțelor speciale al MAI rus. Agenții Kremlinului sunt soldați ai unităților de elită aflati in retragere, dar cu ”licență pentru a ucide” în mod silentios” – spune articolul.

Referindu-se la același raport, Bild descrie obiectivele principale ale agenților instruiți în reteaua scolilor de lupte. „Incitare la dezordine într-o anumită zonă, recrutarea „elitei viitorului”, „denaturarea” proceselor politice și sociale, precum și difuzarea de atitudini nedemocratice.

În Germania, ca exemplu de acțiuni subversive este data mișcarea PEGIDA, suportul pentru dreapta sau stanga populistă, precum și campanii deliberate de dezinformare a „rușilor germani”.

În cartea sa, Reitschuster scrie că, numai în Germania, anul trecut, serviciile speciale au identificat aproximativ 300 de persoane, care sunt direct legate de structurile scolilor „Systema”. Potrivit autorului, acesti diversionisti nu pot fi subestimati.

De la începutul anilor 1990, în Europa, în calitate de agenți „adormiti” și cu scopul recrutarii, s-au mutat membri ai forțelor speciale de elită. Ei au infiintat școli de lupte care lucrează conform tehnicilor „Systema”. Aceste școli opereaza din Toronto și Elveția, până în Germania, încheie publicația Bild.

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Votează: Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (4 voturi, media: 5,00 din 5)
Încarc...

Related Posts

One Response to Bild: De ce serviciile secrete ruse înființează școli de arte marțiale în Occident

  1. Joe spune:

    Daca regimul Putin deschidea o scoala de putincuristi in toata europa occidental sigur aflau toate secretele despre ochiul maro al NATO si secretul civilizatiilor disparute.
    Hai sa fim seriosi, rusii au ajuns tampitii si ţărănoii europei.
    Tara de penibili si jegosi !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top