sanctiuniUniunea Europeană va prelungi sancțiunile împotriva Rusiei, care expiră la 31 ianuarie, în ciuda apelurilor pentru relații mai bune cu Rusia, făcute de președintele ales al SUA, Donald Trump.

Agentia Bloomberg, citând cinci oficiali europeni anonimi, afirmă că guvernele UE sunt pe cale să prelungească restricțiile economice pentru încă șase luni, pentru că principala condiție pentru retragerea lor – îndeplinirea completă a acordurilor de la Minsk, pentru a pune capăt războiului din Ucraina – nu este încă îndeplinită.

Oficialii europeni, familiarizați cu discuțiile privind acest subiect, care au vorbit cu condiția anonimatului, au confirmat faptul că sancțiunile vor fi prelungite. Un al șaselea oficial a exclus cu siguranță orice alt scenariu.

Din momentul în care Rusia a anexat Crimeea și a început să sprijine rebelii din estul Ucrainei, UE a introdus un pachet de sancțiuni, care includ o interdicție privind vânzarea de acțiuni sau obligațiuni ale instituțiilor financiare de stat din Rusia, cum ar fi Sberbank și o interdicție privind furnizarea de tehnologii pentru sectoarele energetic și militar.

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Votează: Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (5 voturi, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

Related Posts

2 Responses to Bloomberg: UE va prelungi sancțiunile împotriva Rusiei

  1. Basarabia e Romania spune:

    Normal dar sanctiunile trebuie inasprite si imperialistii trebuie izolati la maximum…………..

  2. bogdan spune:

    Sanctiunile trebuiesc inasprite nu doar mentinute ! Trebuie sa reducem PIB godaciei indeajuns de mult incat sa vada mujicii ca nu mai merge la infinit cu politica piticului dement de a fura si ucide in nestire in alte tari !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top