B NemtovPoliticianul rus de opozitie Boris Nemtsov îl acuză pe ministrul de externe Serghei Lavrov de minciună.

Înainte ne aşteaptă noi sancțiuni și prăbușirea rublei. Motivul este simplu, încălcarea nerușinată de către Putin si Lavrov a acordurilor de la Minsk, pe care se afla semnătura reprezentantului lui Putin, pe nume Zurabov„- scrie Nemtov pe pagina sa de Facebook.

Politicianul citeaza declarația lui Lavrov dintr-un interviu în Izvestia, unde acesta spune că alegerile” de pe 2 noiembrie reprezinta unul dintre cele mai importante articole ale acordurilor de la Minsk și ca Rusia va recunoaște rezultatele acestor „alegeri” pe care încearcă să le organizeze gruparile separatiste.

Nemțov spune Lavorv minte  si ca acordurile de la Minsk nu prevad alegeri pe 2 noiembrie in Donbas.

Conform acordurilor semnat la Minsk, alegerile pot avea loc numai în conformitate cu legea ucraineana, respectiv potrivit legii „Cu privire la organizarea temporară a administrației publice locale„.

Anterior, președintele Poroșenko a semnat o lege „Cu privire la regimul special al administrației locale în anumite zone din regiunile Donețk și Lugansk„. In acest sens, alegeri speciale în anumite zone ale regiunilor Donețk și Lugansk au fost fixate pe data de 7 decembrie 2014.

Mass-media rusă evident ca a preluat in hor data de 2 noiembrie ca fiind singura zi a „alegerilor” din Donbas, precizeaza Boris Nemţov.

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Încarc...

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top