rogozin

Oficialul rus, care „şicanat” în trafic după ultima sa vizita in Transnistria a ameninţat ca data viitoare va veni la bordul unui bombardier, vine din nou in Moldova.

Nu şi-a respectat promisiunea, va zbura cu o aeronava civila.

Cu toate acestea, Chisinaul ii trece cu vederea lui Dmitri Rogozin aceste „mici” insolente si apreciaza, oficial, ca vizita vicepremierului Rusiei este importantă pentru dezvoltarea cooperării bilaterale comercial-economice, a declarat, joi, ministrul-adjunct pentru afaceri externe şi integrare europeană al Republicii Moldova, Valeriu Chiveri, informează ITAR-TASS.

„Rogozin este copreşedinte al comisiei interguvernamentale ruso-moldoveneşti pentru cooperare economică. Pentru noi este important faptul că din delegaţie fac parte reprezentanţi ai Rosselhoznadzor, al Serviciului Vamal şi al Ministerului Economiei ale Federaţiei Ruse. În acest fel, ne vom concentra pe aspecte ce se referă la cooperarea comercial-economică dintre ţările noastre”, a spus Chiveri.

Potrivit lui Chiveri, Rogozin, care soseşte joi seara la Chişinău, va avea întrevederi cu vicepremierul şi ministrul economiei Adrian Candu, care este de asemenea copreşedinte al comisiei interguvernamentale.

Chişinăul intenţionează să discute probleme legate de restricţiile impuse exportului de produse moldoveneşti în Rusia. În afară de aceasta, sunt planificate întâlniri cu reprezentanţi ai ministerelor şi departamentelor de profil.

Vineri, delegaţia rusă intenţionează să se deplaseze în Transnistria.

Amintim că Rogozin este oficialul rus că nu scapă niciun prilej să nu exprime păreri de „bine” despre români şi Republica Moldova. Rogozin a ameninţat România că data viitoare va veni la „bordul unui bombardier”, iar despre Republica Moldova ca nu este „fan al neutralităţii Republicii Moldova, nici al Moldovei, în general”.

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Încarc...

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top