Sancțiunile anti-ruse împotriva Crimeei vor fi active până în momentul în care regiunea va fi retrocedată Ucrainei, a declarat reporterilor Sarah Sanders, purtătorul de cuvânt al Casei Albe.

Acest subiect a devenit obiectul unei atenții deosebite a publicului în legătură cu viitoarea reuniune a președinților Vladimir Putin și Donald Trump. Liderul american a reușit în ultimele zile să facă o serie de declarații scandaloase cu privire la situația peninsulei.

„Nu recunoaștem tentativa Rusiei de a anexa Crimeea. Nu suntem de acord cu Rusia. Sancțiunile noastre împotriva Crimeei vor rămâne în vigoare atâta timp cât Rusia nu va întoarce peninsula Ucrainei..“, – a asigurat Sanders, potrivit „Interfax“.

Pe 30 iunie, vorbind cu reporterii la bordul avionului în drum spre New Jersey, Trump a declarat ca Crimeea va deveni unul din subiectele întâlnirii cu Putin. Întrebat dacă Statele Unite ar fi de acord cu pretenția Rusiei față de Crimeea, anexată în 2014, Trump a răspuns: „Vom vedea”.

Duminică, consilierul președintelui american pe probleme de securitate națională, John Bolton, în primul interviu cu presa americană după întâlnirea sa cu Putin la Moscova, a refuzat să comenteze informatia ca SUA explorează posibilitatea recunoașterii Crimeei ca apartinand Rusiei. Potrivit lui Bolton, Trump nu intenționează să facă niciuo concesie în aceasta chestiuni.

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Related Posts

One Response to Casa Albă a dezmințit posibilitatea ca sanțiunile să fie ridicate cât timp Crimeea este controlată de Rusia

  1. bogdan spune:

    Desigur ! Trump nu mai are prerogativa de a ridica el singur sanctiunile ! Congresul i-a ridicat-o ! Deci doar cu acordul Congresului poate sa o faca ! Iar Congresul deja a spus” N I E T ” ! Asta pt trollii ce mai viermuiesc pe aici…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top