economia rusaExperții Comisiei Europene au estimat în scădere prognoza evolutiei economiei rusești în 2016, de la 1,2% la 1,9%, se arata în raportul de primăvară al previziunilor CE privind situația economica din țările UE și principalele economii ale lumii, scrie „Vedomosti”.

În același timp, în comparație cu raportul din februarie, experții CE au îmbunătățit perspectivele pentru 2017, majorând creșterea estimata a PIB-ului Rusiei, de la 0,2% la 0,5%.

În raportul său de primăvară, Comisia Europeană ia act de declinul rapid al inflației în Rusia de la sfârșitul anului 2015, care a atins în luna martie doar 7,3%, comparativ cu aproape 17% cu un an mai devreme.

În conformitate cu previziunile CE, inflația medie anuală a fost de 7,5% în 2016 și se va încadra la 5,4% în 2017, cifra care este aproape de punctul de referință pe termen mediu de 4%.

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Încarc...

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top