EP20-6 TransmashholdingConcernul „Transmashholding”, care deține printre altele 10 fabrici de vagoane, planuieste sa reduca 18% din personal, ceea ce inseamna aproximativ 9 mii de persoane, scrie Vedomosti, citand o sursa apropiata companiei.

Toate întreprinderile Transmashholding” sunt in prezent, fie oprite fie lucreaza la capacitate parțiala. Cauza crizei în companie este reducerea substantiala a comenzilor din partea celui mai important client – Caile Ferate Ruse (RJD).

Anterior s-a anuntat ca fabrica „Tverskoy Vagonostroitel’nyy Zavod” (TVZ), deținută tot de Transmashholding”, îşi suspenda activitatea și reduce 30% din personal.

Cu un an în urmă, TVZ a redus 8% din angajații sai.Transmashholding

Transmashholding este cea mai mare companie din Rusia în domeniul fabricarii de mijloace de transport pe calea ferata, echipament si material rulant. Compania produce locomotive, vagoane de marfă și de pasageri, trenuri si vagoane de metrougeneratoare diesel, material rulant feroviar și pentru transportul urban pe șină, și, de asemenea, efectueaza repararea și întreținerea materialului rulant.
În 2013, profitul net al companiei a fost de 190 milioane de euro.

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Încarc...

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top