fule stefanPentru UE este timpul sa stabileasca legături oficiale cu Uniunea Eurasiatică și să înceapă negocierile privind o zonă de comerţ liber cu Uniunea Vamală, susţine comisarul european pentru extindere, Stefan Fule.

Fule și-a exprimat această opinie în timpul celei de-a 11 reuniuni Anuale a Yalta European Strategy (YES), care a avut loc la Kiev.

Avem nevoie de o politică coerentă în ceea ce privește Rusia A venit timpul să nu ne mai ascundem în spatele lozincii Zona Economică Liberă de la Lisabona la Vladivostok. Trebuie sa dam conținut specific acesteia, conținut care sa mearga mai departe decât comerțul si cooperarea economică. Și pentru a fi capabil sa restabilim încrederea în structura de securitate, credibilitatea structurii de securitate Cred că trebuie să ridicăm miza în acest joc”. A venit timpul, cred, pentru relații oficiale de cooperare la un nivel ridicat între Uniunea Europeană și Uniunea Vamală, „- a spus Fule.

Cred că va trebui să începem negocierea unui acord privind zona de liber schimb între Uniunea Europeană și Uniunea Vamală. Cred că este timpul pentru liderii UE nu doar sa ofere fragmente, așa cum au făcut-o ieri, la Bruxelles, ci sa lanseze o imagine completă„- a spus Fule.

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Încarc...

Related Posts

One Response to Comisarul Fule vrea comerţ liber de la Lisabona la Vladivostok

  1. didi spune:

    daca esti adeptul comertului liber, atunci hai sa eliminam total restrictiile comerciale cu toate tarile lumii. de ce doar cu rusia, belarus si kazahstan. hai sa facem o conferinta la onu cu toate tarile membre si sa punem capat sistemului de taxe vamale, daca vrei sa fii corect pana la capat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top