Ambele camere ale Congresului SUA au adoptat Legea consolidată privind alocările bugetare pentru 2017, care prevede alocarea unui ajutor pentru Ucraina în valoare de cel puțin 560 milioane $, anunță Ambasada Ucrainei în Statele Unite ale Americii, pe pagina sa de Facebook.

„Ucraina apreciază în mod deosebit sprijinul bipartid din Congresul SUA. Amândouă camerele legislative au adopat Legea consolidată privind alocările bugetare pentru 2017, potrivit căreia, prin programul de ajutor pentru Ucraina, se intenționează alocarea a cel puțin 560 milioane $“, – se spune în declarația Ambasadei Ucrainei.

Anterior, presa a scris că ajutorul militar acordat Ucrainei de catre SUA înainte de sfârșitul anului fiscal (1 octombrie) prevede alocarea a cel puțin 238 milioane de dolari.

Potrivit Ambasadei, fondurile oferite de SUA pentru consolidarea capacitatii de apărare a Ucrainei reprezinta doar o parte din totalul de 350 de milioane $, care pot fi utilizate de guvernul de la Kiev după 1 octombrie 2017.

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Votează: Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (3 voturi, media: 5,00 din 5)
Încarc...

Related Posts

4 Responses to Congresul SUA a aprobat acordarea unui ajutor de 560 milioane $ pentru Ucraina

  1. bogdan spune:

    Javelin fratilor ! Ucrainenii au nevoie de Javelin ca de aer ! Trimiteti-le Javelin si se schimba echilibrul din Donbas in favoarea lor !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top