Consiliul Uniunii Europene definește Federația Rusă ca țară care încalcă constant drepturile omului, screi RBC-Ucraina, care citează din documente privind prioritățile țărilor UE la reuniunile ONU privind drepturile omului.

Într-unul din documente, Consiliul Europei susține că țări precum Camerun, Myanmar, Pakistan, precum și Crimeea anexată și Donbasul ocupat figurează pe lista „țărilor care încalcă constant” drepturile omului. Documentul prevede că, la reuniunile ONU, Uniunea Europeană va continua să îndemne toate statele să respecte și să protejeze drepturile omului, care sunt consacrate în convențiile ONU și ale Consiliului Europei.

În ceea ce privește Rusia, Uniunea Europeană va continua să monitorizeze numeroasele cazuri de tortura, dispariții și „execuții extrajudiciare”.

Consiliul UE este conștient de existenta unor astfel de cazuri in Cecenia, Crimeea, Donbasul controlat de separatisti, precum și în alte țări ale lumii, inclusiv Burundi, Coreea de Nord, Egipt, Libia, Myanmar, Nicaragua, Pakistan etc.

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Încarc...

Related Posts

3 Responses to Consiliul UE: Rusia încalcă constant drepturile omului

  1. Marian spune:

    Si u.e. încalcă in mod continuat si demential ,drepturile oamenilor normali(sănătoși la cap,stabili) prin drepturile poponarilor tot mai multe(vezi dansul lor dracesc numit parade,urmărind molipsirea altora).Toate acestea a început în „occidentul civilizat”olanda(tara drogurilor)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top