Designerii tancului Armata, despre care autroitatile ruse sustin ca va fi invincibil pe campul de lupta, au rezolvat problema lipsei de comoditati în tancuri. Astfel, toate vehiculele grele construite pe platforma Armata vor fi echipate cu WC-uri, a anunțat directorul calității și tehnologiei informației al ”Ural Transport Engineering”, Ilia Baranov, citat de TASS.

Potrivit lui Baranov, una dintre caracteristicile serviciului tanchisștilor este durata șederii în interiorul vehiculului de luptă. „Aici, principala limitare este că nu există posibilitatea de a-ți satisface nevoile naturale. Adică apă și o rație de mancare uscată în tanc exista, dar nu si un WC, problema nu a fost rezolvată decât în ​​mașinile pe platforma Armata”.

Potrivit acestuia, acest tanc „prevede posibilitatea de a efectua misiuni de luptă pe termen lung, prin urmare, are în dotare un așa-numit dispozitiv WC – un mijloc de susținere a vieții sau, pur și simplu, o toaletă”.

La sfârșitul lunii februarie, revista „Voennoe Obozrenie” a dedicat tancului „Armata” un articol în care remarcă faptul că proiectul tancului ar fi fost îngropat cu mult timp în urmă din cauza costului sau imposibil, dacă nu era atata propaganda in jurul acestuia. Publicația consideră că dezvoltarea unor tancuri noi nu promite salt tehnologic, care sa ofere un avantaj semnificativ față de concurenți, iar o creștere a capacităților de luptă poate fi realizată cu ajutorul unor upgrade-uri relativ mici și relativ ieftine.

În acest sens, T-14 „Armata” poate „repeta soarta predecesorilor, devenind un monument al unei ”idei minunate”.

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Încarc...

Related Posts

3 Responses to Constructorii Armata vor crea în tanc condiții de lux, inclusiv o toaletă

  1. Clau spune:

    …in conserva „Armata” mirosul de WC sau fosa septica doar o sa ajute tanchistii sa nu uite de izul de lume rusa… urmeaza sa se instaleze si o distilerie de paducel si gata… Ce sa spun? nimic nou sub soare in cocina rusnaca.

  2. bogdan spune:

    Cand va si functiona „Armata” va avea si un W.C. ca sa nu se ca-ce direct pe ei godacii cand vor vedea un obuz Javelin ca le vine in cap…

  3. bogdan spune:

    Cand va si functiona „Armata” va avea si un WC ca sa nu se ca-ce direct pe ei godacii cand vor vedea un obuz Javelin ca le vine in cap…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top