ShumskyCunoscutul publicist ortodox rus, preotul Alexandr Shumsky sustine ca Rusia este amenințată de un Maidan de susși critica cu asprime liberalii ruși.

Dacă vorbim despre pericolele pe care le avem în viitor, cred ca sunt legate de așa-numita coloana a cincea liberalii, care au depasit deja limita. Ei se comporta ca niste paraziti care trăiesc în corpul Rusiei, paraziti care consuma seva tarii și apoi depun excremente liberale, o otravă penru corpurile noastre, ca să spunem așa. Prin urmare este necesar sa fi pusi la loc– declara preotul Shumsky.

Clericul sustine ca liberalii arată „o ură arzătoare fata de Rusia, cu care nu se poate discuta„.

Ei strica țara noastră, aduc o ofensa poporului rus, statului rus, și nimeni nu face nimic impotriva lor. Avem in conducere, de asemenea, in birocrația de sus, oamenii din coloana a cincea, carora nu le place ce face președintele nostru acum. Aceasta este o problemă. Maidan de sus in jos este posibil in Rusia este un mare pericol „, a mai spus preotul.

Noi, patrioții ortodocși trebuie să ne unim pentru a ajuta guvernul nostru. Astăzi, trebuie să depunem toate eforturile pentru a-l sprijini pe președintele nostru și, desigur, Biserica noastră și pe preafericitul Patriarh Kirill, pentru că astăzi putem vedea există o unitate intre stat și Biserică. Simfonie sau nu, eu nu pot judeca, dar, în orice caz, este o unitate la nivelul indivizilor. Astăzi vedem cum președintele nostru sprijină Biserica Ortodoxă și invers. Acest lucru ii sperie pe liberalii din Occident, iar liberalii noștri încearca sa distruga această unitate. Noi trebuie să facem totul pentru ca acesta uniunea sa reziste, deoarece este baza pentru viitorul nostru„,  a spus Shumsky.

 

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Încarc...

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top