Deputații Dumei de Stat a Rusiei au aprobat în cea de-a treia lectură proiectul de lege al guvernului privind majorarea TVA de la 18% la 20%. Inițiativa legislativa a fost sprijinită doar de fracțiunea putinista „Rusia Unită”. Toate celelalte fracțiuni parlamentare de opoziție s-au opus proiectului de lege care va intra în vigoare de la 1 ianuarie 2019.

Guvernul rus spera ca odata cu creșterea taxei pe valoarea adăugată bugetul federal sa obtina o suplimentare a veniturilor de 633,5 miliarde de ruble (8,5 miliarde euro) în anul 2019.

Executivul sustine ca toti acesti bani vor fi utilizați pentru a pune în aplicare noul „Decret din mai” al presedintelui rus Vladimir Putin, care prevede, în special, creșterea speranței de viață și reducerea sărăciei în Rusia.

Punerea în aplicare a decretului propriu-zis va necesita cel puțin opt trilioane de ruble.

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Related Posts

One Response to Duma de Stat a Rusiei a adoptat legea de creștere a TVA

  1. bogdan spune:

    Cum creste nivelul de trai si speranta de viata prin TVA mai mare doar P o r c i i or sti ! Atunci ar trebui sa faca TVA 40 % sau 60% astfel depasesc USA la nivel de trai in timp scurt…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top