Putin si patriarhul KirillSe pare ca rusii inca nu si-au revenit din socul valutar provocat de deprecirea record a rublei in raport cu principalele monede ale lumii. Patriarhul Moscovei și al Întregii Rusii Kirill a simţit nevoia să iasă în faţa televiziunilor şi sa-şi roage credincioşii să nudramatizeze căderea cursului de schimb al rublei”, transmite Unian.

Patriarhul Kirill a declarat în faţa camerei prețul rublei și cursul de schimb sunt lucruri diferite”, deoarece cursul valutar este „o variabilă influențată de mai mulți factori, de multe ori fara legatura cu starea economiei”, a declarat Preafericitul rus.

Dar cine știe care este prețul dolarului? Mulți oameni au impresia că, în general, acest preț este pur simbolic„, a mai spus Kirill.

Patriarhul şi-a exprimat convingerea ca deprecierea rublei nu va avea niciun efect asupra majoritatii populatiei din Rusia.

Majoritatea oamenilor nu vor fi afectati de cursul de schimb, cu conditia ca, sub masca acestui curs valutar, producatorii nostri sa nu înceapa să crească prețurile,” – a mai spus Patriarhul.

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Încarc...

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top