Guvernul rus a anunțat că cei 19 atleți ruși care vor concura ca „neutri” la apropiatul Campionat Mondial de Atletism de la Londra vor fi plătiți și vor primi bonificații din partea statului.

Atleții ruși au fost suspendați de la concursurile internaționale de atletism în noiembrie 2015, după ce Agenția Mondială Antidopaj (WADA) a constatat existența unui sistem amplu de dopare printre atleții ruși.

Cei 19 „neutri” nu vor purta culorile Rusiei, iar în cazul unei victorii, la ceremonia de premiere, nu va fi intonat imnul Rusiei.

Amintim, sportivii in probele de atletism din Rusia au fost indepartatai din competițiile internationale dupa ce WADA a acuzat ca in Rusia a existat un program de stat de doping al sportivilor si ascundere a dovezilor privind dopajul.

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Votează: Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (4 voturi, media: 4,00 din 5)
Încarc...

Related Posts

4 Responses to Fără imnul Rusiei la Campionatul Mondial de Atletism de la Londra

  1. „Cărați-vă din Moldova, rusnacilor!” spune:

    Agresorul rus are aici pe cei doi troli clasici: Taranu Ion si Marius Vintil. Mai e si un al treilea care fura identitati, ca rusii.

  2. „Cărați-vă din Moldova, rusnacilor!” spune:

    Nu-i bai, cui ii place imnul Rusiei il gaseste pe youtube.

  3. bogdan spune:

    Pai ar putea sa le faca un imn din grohaituri ! Ar fi cool si ei ar fi f f fericiti si recunoscatori !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top