DNRConducerea celor două republici auto-proclamate din estul Ucrainei este devorata de lupte interne si acuzatii de tradare, miscari care deja au dus la actiuni de „separatism” în sânul …separatiştilor ucraineni.

Astfel, site-ul așanumitului  Minister al Afacerilor Externe al DNR” (Republica Populara Donetk) a facut un apel catre miliţiile inarmate ale separatistilor sa declanseze un „atac de baionetă” impotriva conducerii „tradatoare” a celor doua republici separatiste.

Textul publicat pe site spune că, în luna august, DNR” a dat o lovitură de stat care ulterior a fost urmata de „tradarea de la Minsk” (semnarea armistitiului cu Ucraina).

Astăzi este evident pentru toată lumea că autoritățile din Donetk și Lugansk sunt controlate de trădători şi de lingaii oligarhilor „, scrie site-ul „ministerului de externe” al DNR.

În opiniarevoluţionarilor„astăzi, „şefii de la Moscova negocierea deschis cu colegii oligarhi de la Kiev condițiile vânzarii Novorossiei, impart castugurile sponsorilor principali ai acestui război din ambele tabere.

Facem apel la înțelegerea faptului că toate victimele și tot sângele vărsat este deja valorificat de trădători, evaluat și pregătit pentru vânzareNu mai este timp. Fie miliţiile merg la Donețk şi îi iau in baioneta pe toti trădătorii, fie toate sacrificiile noastre vor fi in zadar, iar oligarhiii vor continua să mulgă oamenii din Donbas în cadrul statutului special” al regiunii, se arata în declaratie.

Imediat mergeţi la Donețk si rezolvati problema tradatorilor! Armistițiu mai are de trait cateva zile, daca nu chiar cateva ore Întoarceți baionetele și ocupati-va de trădatori şi oligarhi este principala sarcină Întoarceți baionetele şi puneti in capul republicilor oameni despre care nu există nicio umbră de îndoială ca ar fi tradatori, iar semnatarii „trădarii de la Minsk” sa fie judecaţi de tribunalul militar.

Textul declaratiei se incheie cu lozinca „Jos DNR, trăiască Novorossia”.

stahanovTot astăzi a devenit cunoscut ca oraşul Stahanov (regiunea Lugansk) şi-a anuntat separarea de așa-numita Republica Populară din Lugansk„, urmand sa-si declare independenta sub numele de Cazacimea Garzii Populare Stahanov.”

Stahanov a iesit din jurisdicția „Republicii Populare Lugansk„, au declarat liderii orașului”, anunta  Informator.lg.

Rebelii au mai anunta ca de acum incolo orașul va avea propriul buget.

Anterior, un anunt similar de „independenta” a fost  facut si de Republica Populara din Alchevsk„, un oras din regiunea Doneţk controlat de banda lui Alexei Mozgovoi, unul din adversarii conducerii „centrale” de la Lugansk.

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Încarc...

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top