alepForțele lui Assad din Alep aproape ca au capturat orasul. Acesta este motivul pentru care Rusia și guvernul sirian nu vor permite forțelor externe sa influențeze situația din regiune, a declarat John Bolton, fostul ambasador al SUA la ONU, invitat la Fox News.

Rusia a avertizat Statele Unite să se abtina de la orice atacuri asupra forțelor guvernului sirian, spunând că o astfel de intervenție ar putea conduce la „consecințe tectonice teribile”, nu numai în Siria, ci și în întreaga regiune. Se pare că Putin ne spune să ne luam bagajele si sa plecam, în timp ce la Alep continua masacrul și incredibilul măcel.

John Bolton, fost reprezentant permanent al SUA la ONU, analist Fox News: ”având în vedere atacurile asupra civililor și faptul ca conflictul devine cauza unui dezastru umanitar pe o scara imensa, iar forțele externe nu pot face nimic, pot constata eșecul politicii încă din urmă cu cinci ani, la începutul conflictului. Acum Assad este aproape de realizarea sarcinii sale strategice și cred că nimic nu poate schimba situația”.

”Am văzut deja o astfel de situație în acțiunile lui Putin în Cecenia. In anul 2000, The Observer a efectuat investigația uciderii a 343 de civili ceceni nevinovați. Erau aplicate lovituri asupra convoaielor umanitare – și același lucru îl vedem astăzi. Iar noi nu putem interveni. Orice ar spune aparatorii ONU, suntem incapabili să oprim acest lucru. Familii întregi se ascund de frică în casele lor, fără lumină, sunt bombardate și ei, de fapt, așteaptă să fie uciși”, sustine moderatorul emisiunii Fox News.

”Să recunoaștem: Consiliul de Securitate este complet inutil în aceste condiții, pentru ca Rusia își foloseste dreptul de veto. Așa că, să le fie lectie pentru susținătorii ferventi ai Organizației Națiunilor Unite. Dar eu cred că o parte din responsabilitate revine și SUA, care nu au putut să înțeleagă cat de decisa este Rusia cu aliatul sau Assad sa câștige acest război. Am spus înainte și voi repeta din nou: Barack Obama trăiește într-o lume a cuvintelor. Vladimir Putin trăiește în lumea fortei și el câștigă în Siria”, conchide Bolton.

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Votează: Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (4 voturi, media: 5,00 din 5)
Încarc...

Related Posts

2 Responses to Fox: SUA nu au reușit să înțeleagă că Putin e decis să câștige în Siria, indiferent de costuri

  1. Metalic972 spune:

    Da da dat unde au fost pînă un an in urma cînd interveni Russia nimeni nu vedea nimic totul era perfect.

    • bogdan spune:

      Cine poate patrunde in mintea unui dement ?! Dementii in general traiesc in Ospicii nu in libertate…in cazul nostru ospiciul se numeste Ospiciul Lumea Rusa !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top