protest rusiaAutoritățile ruse au demarat în 2012  ceea ce a devenit „cea mai  mare represiune a disidenței din era sovietică încoace„, spun activiștii pentru drepturile omului de la Human Rights Watch, într-un nou raport privind situația drepturilor omului în lume.

Potrivit directorului executiv al organizației Kenneth Roth, în Rusia sunt urmariti dizidenții, activiștii, jurnaliștii independenți și protestatarii pașnici.

El a subliniat reacția relativ limitataa Occidentului în problema  încălcarii drepturilor omului în Rusia ar putea fi partial responsabila pentru exacerbarea situației din Ucraina, pentru ca a permis autorităților ruse sa suprime criticile publice interne la adresa acțiunilor sale din Ucraina.

Faptul nimeni de fapt nu a acordat atenție acestor încălcări în mod constant, a oferit Moscovei sentimentul ca „putem continua sa călcăm si sa călcăm” pe opozitie.

Organizația pentru drepturile omului subliniază faptul că autoritățile din multe țări fac o mare greseala„, ignorând drepturile omului în combaterea provocărilor privind securitatea.

Human Rights Watch a analizat situația in domeniul drepturilor omului în peste 90 de țări de la sfârșitul anului 2013 până în noiembrie 2014.

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Încarc...

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top