„Medicii germani au declarat oficial că Peter Verzilov (foto) a fost probabil otrăvit. În URSS, decizia de asasinare din motive politice era luata întotdeauna de prima persoană din stat. Stalin a ordonat personal uciderea lui Troțki, Mikhoels, Konovaleț. Potrivit amintirilor lui Sudoplatov, aprobarea uciderii episcopului Theodor (Romzha) a fost ceruta personal de Hrușciov lui Stalin. Există toate motivele să credem că această tradiție a fost păstrată – ordinul pentru uciderea lui Litvinenko, Nemțov, Voronenkov, otrăvirile lui Kara-Murza Jr., Skripal, Verzilov etc. a fost dat, de asemenea, de Putin personal” – scrie sociologul rus Igor Eidman, pe Facebook.

Redam textul autorului.

„Ce este comun între acești oameni? Ei l-au suparat foarte tare pe dictator. Nemțov îl injura in direct la tv. Kara-Murza “îl pâra” americanilor. Litvinenko, Voronenkov și Skripal – “au tradat serviciile de informații ale patriei”. Verzilov l-a înfuriat pe Putin pentru acțiunea sa excelentă în timpul finalei Cupei Mondiale de Fotbal. El a stricat patosul unui eveniment bombastic, probabil „a întrerupt placerea lui Putin“. Cred că dictatorul a fost facut spume la gura față de „o astfel de obrăznicie“ și a decis să-l pedepsească.

Iar în viitor, cea mai mare amenințare îi pândește pe alti trei cel mai ”iritanți” oameni pentru Putin.

Top 3 victime potențiale ale lui Putin:

1. Bill Browder

Putin îl urăște. Acesta este practic un „Troțki modern”. Cel mai activ critic al Kremlinului din Occident. Cred că dictatorul l-ar fi ucis demult, dar sa o faca „curat“ (ca in cazul lui Berezovski) nu reuseste, iar „murdar“ – se teme (prea mare va fi scandalul). Este posibil ca serviciile secrete ruse să aștepte pur și simplu o ocazie potrivita pentru a-l elimina pe Browder.

2. Alexei Navalnîi

„Acest personaj” de asemenea este urât de Putin. Spre deosebire de Browder, Navalnîi este ușor de eliminat, dar consecințele sunt greu de prezis, poate ajunge până la o escaladare bruscă a conflictului intern cu populatia tanara. Cu toate acestea, la un moment dat, Putin poate decide că Navalnîi a trecut linia roșie, și uciderea sa ii va fi mai convenabila decât o detentie pe termen lung.

3. Bancherul Serghei Pugacev

Pentru Putin el este un trădător. A aparținut cercului apropiat, iar acum oferă presei occidentale secretele de ”familie”.

Desigur, lista este mult mai lungă. Acestea sunt doar cele mai evidente potentiale victime”

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Încarc...

Related Posts

One Response to Igor Eidman: „Trei potențiale victime ale lui Putin”

  1. bogdan spune:

    Va urma…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top