Uniunea Europeană va prelungi sancțiunile economice împotriva Rusiei în decembrie, fără prea multă dezbatere, a anunțat pe Twitter corespondentului de la Bruxelles al Radio Liberty – Rikard Jozwiak.

„În acest moment se pare că decizia de a prelungi sancțiunile economice împotriva Rusiei va fi luată fără discuții serioase la reuniunea Consiliului European din decembrie”, a spus jurnalistul.

Măsurile restrictive au fost introduse pentru prima dată la 31 iulie 2014, pentru un interval de 12 luni, ca răspuns la acțiunile Rusiei, care a destabilizat situația din Ucraina. Ele au fost consolidate în septembrie 2014.
Sancțiunile afectează sectoarele financiar, energetic și de apărare din Rusia, precum și sfera bunurilor cu dublă utilizare.

La 19 martie 2015, durata sancțiunilor a fost legată de implementarea deplină a Acordurilor de la Minsk, care urmau să fie puse în aplicare până la 31 decembrie 2015.

Întrucât acest lucru nu s-a întâmplat, Consiliul UE a prelungit sancțiunile împotriva Rusiei.

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Încarc...

Related Posts

4 Responses to În decembrie, UE va prelungi sancțiunile economice împotriva Rusiei fără prea multă dezbatere

  1. bogdan spune:

    Problema e simpla ! A plecat Porcia din teritoriile Ucrainene ocupate (Crimeea,Donbas)? Nu . Atunci sanctiunile continua ! Vor sta invadatorii 10 ani in Ucraina – apoi sa stie porcii ca 10 ani de sanctiuni vor avea … la mai mare

  2. Bucuresti ora exactă! spune:

    Ce a facut rusia de data aceasta sa le prelungim sancțiunile?Nimic.Dar s.u.a. doreste asta iar u.e executa!Va spun prieteni ca România,Bulgaria nu isi are locul si nici rostul în aceasta uniune europeană ateistă si perversa: vezi olanda,belgia. etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top