2841969 09.05.2016 Зенитные ракетные системы большой и средней дальности С-400 во время военного парада на Красной площади в честь 71-й годовщины Победы в Великой Отечественной войне 1941-1945 годов. Илья Питалев/РИА Новости

La Parada Victoriei susținuta astazi in Piața Roșie, pentru prima dată a luat parte cel mai nou sistem de rachete S-400 „Triumf” desi, anterior, producătorul său a declarat că complexul nu va participa la defilare din cauza economiilor bugetare.

Totodata, în timpul paradei din Piața Roșie din Moscova, pentru prima dată a fost dezvăluit și avionul de transport militar Il-76MD 90A.

În luna aprilie 2016 producătorul S-400 „Almaz-Antey” a declarat ca a exclus complexele din programul paradei din cauza economiilor. Cu toate acestea, la repetiția paradei sistemul S-400 a participat.

Parada blindatelor din Piața Roșie de pe 9 mai a fost deschisa de un tanc din timpul celui de-al Doilea război mondial – T-34. In spatele lui au venit masini blindate modernizate „Tigr”, cu module de luptă „Arbalet” și „Kornet-D”, blindatele BTR-82A, blindate rigidizate „Taifun-K” și „Taifun-U”, vehicule blindate de lupta a infanteriei BMP-3, alte transportoare blindate pe platforma „Kurganeț”.

Apoi, pe caldarâm au trecut tancurile T-90 și T-14 pe platformă unificată „ARMATA”, care au fost prezentate pentru prima dată la parada din 2015. În spatele lor a trecut obuziere autopropulsate „MSTA-S” de 152 de milimetri, sisteme de rachete „Iskander”, blindatele „Rakuska”, sistemul mobil de rachete „Iars”.

A incheiat coloana tehnicii militare o masina de lupta a infanteriei pe platforma unificata „Bumerang”.

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Încarc...

Related Posts

One Response to În Piața Roșie a defilat pentru prima dată sistemul de rachete S-400 „Triumf”

  1. bogdan spune:

    rusi prosti si inapoiati !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top