format normadPreședintele Comisiei Parlamentului European pentru afaceri externe, Elmar Brok a anunțat întâlnirea în format normandla nivelul președinților Franței, Ucrainei, Rusiei și a cancelarului german în problema crizei ucrainene, care a fost programată anterior pe 15 ianuarie la Astana, a fost amanata cu câteva săptămâni”.

Reuniunea, care a fost programată pentru această săptămână, nu va avea loc. În ciuda tuturor pregătirilor dintre miniștri (de afaceri externe) nu există un acord cu privire la faptul ca s-au realizat progrese suficiente pentru ca această întâlnire sa aiba loc. Trebuia să aibă loc în format normand. A fost mutata peste câteva săptămâni „, a spus Elmar Brok.

În acest sens, Brok a precizat „nu mai este optimist”. Principalul punct care trebuia realizat privea consolidarea graniței cu Ucraina. Vedem în estul Ucrainei se afla 7.500 de soldați ruși. Punctul principal al acordului frontiera sigură. Situația se transforma în conflict înghețat. Sau poate ca deja este un conflict înghetata adăugat Brok.

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Încarc...

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top