vladimir_jirinovskiLiderulul ultranaţionalist rus Vladimir Jirinovski  și-a anunțat intenția de a deveni presedinte al Novorossia, noul stat pe care Putin încearcă să-l creeze pe seama regiunilor zmulse din Ucraina, transmite FederalPress.

Jirinovski a anunţat ca a pregatit deja si programul sau de reforme, care prevede refacerea vechilor unitati teritorial-administative – Uezd şi Gubernia, de tip rusesc.

Omul care in Rusia este de multe ori ţinta glumelor adversarilor politici (de fapt competitorilor pentru favorurile lui Putin), sustine ca: Ei (locuitorii din Donbas – n.r.) au dreptul să se revolte pentru că au fost înșelați de Kiev. Peste 12 mii de oameni au fost uciși, mulți răniți, tinerii ăștia sunt în mormânt. Părinții lor nu vor tolera aşa ceva? Ei vor spulbera această putere. Colapsul este inevitabil şi sper majoritatea populației din Ucraina va sarbatori intrarea in 2015 sub noul steag (probabil al Novorossia – n.r.).

Anterior, FederalPress” a anuntat ca autoritatile ucrainene au intentat împotriva liderului ultranaţionalist rus un dosar pentru finanţarea separatistilor. La începutul lunii august, instanța din Pechersk (Kiev) l-a arestat pe Jirinovski în lipsă.

Jirinovski a primit chiar şi o citație de la Ministerul Afacerilor Interne al Ucrainei, și a răspuns va veni la interogatoriu, dar numai după ce  în capitala ucraineană vor fi parasutate trupele aeropuratate de la Pskov (Rusia).

 

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Încarc...

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top