Ramzan KadirovHorul politicienilor xenofobi din Rusia pare sa fie tot mai puternic dominat de liderul Ceceniei, Ramzan Kadîrov. Recent, acesta a comparat oficialii de la Kiev cu o grămadă de porci şi şobolani şi a vorbit despre adevăraţii „patrioţi” care îi vor bagă în cuşti de fier.

Daca Rusia ar fi fost în război cu Ucraina, la Kiev demult erau oficialii ruși care sa conduca ţara, a declarat șeful Ceceniei, Ramzan Kadîrov, care a anunțat recent că este dispus sa-si părăseasca funcţia, pentru a se alătura separatiștilor din Donbas, scrie newsru.com.

Potrivit liderului Ceceniei, nu este nimic greșit în faptul unele regiuni (din Ucraina – n.r.) doresc să adere la patria istorică” (Rusia – n.r.).

„Dacă Crimeea și Donbas vor să trăiască separat de Ucraina și să se alăture patriei istorice, aceasta nu înseamnă că au făcut ceva oribil. Dacă Rusia ar fi luptat împotriva Ucrainei, demult la Kiev ar sta oficialii ruși. Să iei Donbasul sau Kievul este mai ușor ca niciodată „, a declarat șeful Cecenia.

Când de la Kiev vor ajunge patrioții care, în contrast cu gloata” din Guvern va apăra interesele propriului popor„, atunci „îi vom aduna într-o grămadă pe toţi porcii și șobolani, îi vom băga într-o cușcă și-i vom arăta ca pe nişte maimuțe, a mai declarat șeful republicii.

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Încarc...

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top