StrelkovRândurile separatiştilor combatanţi sunt tot mai rare, panica şi demoralizarea instaurandu-se pana şi la varful conducerii militantilor, potrivit serviciului secret de la Kiev (SBU).

Dezertări în masă s-au înregistrat în mai multe bande teroriste conduse de Strelkov, Cecenul, Boţman, Mozgovoi şi alţii. Militanții îşi dau seama de inevitabilitatea înfrângerii. În Ucraina nu pot rămâne, vor fi distruşi de către trupele guvernamentale, în Rusia nu pot fugi, pentru că vor fi asasinaţi la ordinul direct al lui Putin”, scrie pe Facebook Zorian Shkiryak, consilierul Ministrului Afacerilor Interne al Ucrainei.

În plus, a fost confirmat ordinul dat de  Kremlin privind asasinarea liderilor celulelor teroriste. Există informații operaționale ca, in Donbass, în zilele următoare va sosi o echipa de lichidare” a GRU/FSB pentru eliminarea capilor separatistilor„- mai spune consilierul ministrului.

Unii dintre şefii teroristilor încerca sa se ascunda, alții se predau forțelor ucraineneși depun activ mărturie despre patronii lor ruși. Din Donețk deja au fugit teroristul Boroday şi Girkin. Ultimul „guiţă” ca un porc și cere întăriri lui Putin, amenințând că în caz contra va preda Antracit– scrie  Shkiryak.

De asemenea, consilierul ministrilui de interne susţine ca armate este pe deplin pregătita pentru asaltul Donetskului.

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Încarc...

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top