separiÎn Debaltsevo, fortele separatiste au distrus clădirea departamentului de poliție al orașului, transmite serviciul de presă al Ministerul de Interne din regiunea Donețk, cu referire la șeful politiei din regiunea Donețk – Vyacheslav Abroskin.

Departamentul de poliție din orașul Debaltsevo a suferit de pe urma atacurilor repetate din partea militanților separatisti. Cladirea este  distrusa în intregime. Cu toate acestea, politia continua sa desfasoare activitatea în oraș ca si inainte” – se spune în declarație.

Serviciul de presă a precizat că niciun polițist nu a fost rănit. Acum, politistii locali au facut echipa comuna cu unitățile speciale ale Ministerului de Interne al Ucrainei pentru patrulare in oras, a adaugat Abroskin.separatisti

El susține că nu se pune problema evacuarii departamentului de politie din oraș.

La rândul său, jurnalistul Gromadska TV” Anastasia Stanko a scris pe Twitter, marți dimineață, citand surse din politia locala, ca in Debaltsevo au loc lupte pentru gara feroviara a orasului.

La randul sau, tot astazi, canalul tv de propaganda ruseasca LifeNews a anuntat ca soldatii separatisti au intrat in Debaltsevo, unde se desfasoara lupte pentru centrul orasului.

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Încarc...

Related Posts

3 Responses to Kiev: Separatiştii au distrus sediul poliţiei din Debaltsevo. Se desfăşoară lupte pentru gară

  1. Gusty spune:

    ……a rupe creionul în fatza cuiva , stând la „masã” , înseamnã cã îl (îi) desconsiderã total, adicã ceea ce au zis, ceea ce zic sau ce vor zice este totalmente lipsit de valoare pentru el……..fãrã cuvinte , doar cu un simplu gest………NON COMENT……….mai rar se poate vedea asha ceva , mai ales la televizor…………este o sfidare totalã…………cei care au fortzat „nota” pânã în faza asta nu prea se vãd la televizor, de frica rãzbunãrii……..dar jubileazã dincolo de „cortinã” shi îshi freacã mîinile de „plãcere”……..oamenii simplii se uitã la televizor shi „ìnghit” bazaconiile shi praful care li se aruncã în ochi, shi-au pierdut locurile de muncã, îshi pierd casele , etc………oamenii simpli îndurã bãtaia de joc a bãncilor (din cel mai abject sistem financiar-bancar mondial condus de nishte „bancheri-cãlãi-criminali”) iar guvernele nu îndrãznesc sã modifice nici o literã , nu un cuvânt, din „legile” impuse de aceshti bancheri ai ocultei mondiale……….dar „jocul” s-a apropiat de final………..

  2. Gusty spune:

    ……urgia se mutã din Ucraina cât de repede în Marea Neagrã……..acolo este „buba” care doare…….”scenariul” din Grecia este „pregãtit” de ceva vreme……….ce nu fac oamenii pentru bani ( în cazul de fatzã:europenii) !!???…..fac de toate……vor mânca shi „rahat turcesc” dacã li se cere………pe urmã vor regreta dar va fi prea târziu pentru cã se vor înneca cu el…….Putin mentzine „situatzia” la cald, dupã cum se vede………n’o lasã sã se „rãceascã”……..lacheii h’americanilor îl fac cu „ou shi cu otzet” ,dar el le rupe creioanele shi pixurile în fatzã…….adicã i se „rupe” de ei………..le va face o „demonstratie” super în Marea Ponticã apoi se va duce sã-shi ia singur „datoria neplãtitã” de Europa………..trist dar adevãrat……..iar Europa nu se „trezeshte” nici în al 25-lea ceas…….

  3. Gusty spune:

    ….”probabil” acum în al 24-lea ceas se „trzeshte” shi Europa……..europenii „plãtesc” la greu „afacerile” euro-americane……..rãzboiul „civil” din Ucraina este rezultatul „manevrelor politice” americane dar europenii nu au „dreptul” sã zicã ceva pentru cã sunt condushi de nishte guverne vândute bancherilor ocultei……aceeashi bancheri au „sustzinut” cu banii lor shi rãzboiul „civil” din Siria, dar au pierdut…….vor sustzine shi un rãzboi în Ucraina ,dar vor pierde………europenii se uitã la televizor shi suportã consecintzele……..Ucraina nu are cum , nu are cu ce lupta împotriva Rusiei……….dar h’americanii repede le oferã „arme” ucrainenilor , adicã vor cât mai repede „o balshaia bitva” în Europa………asta ,zic ei , îi va scoate din mocirla crizei fabricate tot de ei……..imiginatzi-vã la ce temperaturi urcã „tensiunea” de la Kremlin dacã obama face gestul de a trimite „arme” în Ucraina………….se dezlãntzuie un „cutremur atomic ” de 10-12 „grade” în Europa sau chiar mai mare……….europenii vor suporta consecintzele iar „yankeii” vor râde cã doi se bat shi al treilea câshtigã……..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top