morminte soldatiDe la începutul luptelor din estul Ucrainei au fost uciși pe teritoirul celor două regiuni rebele – Donețk și Lugansk – circa 2.000 de militari din fortele Armatei Ruse, susține consilierul ministrului Apărării al Ucrainei, Alexander Danyluk

În timpul invaziei din Ucraina au plătit deja cu viața lor până la 2.000 de militari ruși, mai ales parașutiști. Acum este foarte important sa se asigure o structură informală care sa comunice cu familiile victimelor și chiar cu cele ale soldatilor și ofițerilor ruși încă în viață, astfel încât acestea să devină importanti activiști antirăzboi în Mordor spune Danyluk, pe pagina sa de Facebook.

Pe 27 august, șeful Comitetului Mamele Soldaților din Rusia, Valentina Melnikova a declarat soldații ruși au fost trimisi cu forța să lupte în partea de est a Ucrainei. Potrivit ei, în Donbas sunt in total 15 mii de militari ruși.

Cifra este confirmată și de Consiliul Național de Securitate și Apărare al Ucrainei, care sustine ca pe teritoriul tarii sunt desfasurati aproximativ 10-15 de mii de militari ruși.

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Încarc...

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top