PutinVladimir Putin va merge în continuare pe drumul adâncirii confruntrii cu Occidentul, scrie într-un editorial jurnalistul rus Evgheni Kiselev.

„Cred că politica actuala a Rusiei va continua atâta timp cât Putin nu va demisiona sau se va duce pe cealaltă lume. Nu cred în capacitatea de autoperfectionare a acestui domn. Cred că va merge în continuare pe drumul adâncirii confruntarii. De altfel, cine îl va mai crede dupa toate afacerile politice, după Crimeea, dupa violoncelul ofshore al lui Raldughin?” – se intreaba Kieslev, citat de Tsenzor.net.

„La o reuniune a Consiliului Economic, în timpul polemicii sale cu Kudrin, el a vorbit despre faptul că pana la sfârșitul vieții sale va lupta pentru suveranitatea și independența Rusiei. Din cuvintele lui părea că el deja se gândeste ca va fi la putere pana la sfarsitul vietii sale, el se vede deja un conducător pe viata al Rusiei și fie că ne place sau nu, trebuie sa fim pregatiti pentru asta. Va avea soarta lui Gaddafi sau Ceaușescu, cine știe, în Rusia totul este posibil ..” – a spus Kiselev.

„Nu cred că liderii occidentali vor sa lupte cu el. Eu cred că ei trăiesc cu sentimentul că va trebui să-l suporte. Nimeni, nici in America, nici in Germania si nici in Marea Britanie nu va mai putea sa creada în capacitatea sa de a schimba cursul. Cred ca, in cel mai bun caz, vor zice: bine, v-ați decis să slabiti cursul, e bine, e frumos, vom păstra în minte obiectivul dvs., dar în același timp, vor construi relația cu el asa cum fac rudele sau vecinii cu un dement care a intrat într-o perioadă de remisie: astăzi pare sa fie bine și dintr-o dată pune din nou mâna pe topor, sau va începe să spargă toata vesela”- sustine jurnalistul.

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Votează: Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (7 voturi, media: 4,86 din 5)
Încarc...

Related Posts

One Response to Kiselev: Putin va merge în continuare pe calea adâncirii confruntării

  1. bogdan spune:

    Perfect Adevarat ! Locul Crimeii si Donbasului sunt in Ucraina si a dementului de putin in Iad !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top