Kremlinul afirmă că conducerea Ucrainei creează în scop electoral „imaginea inamicului” în cazul Rusiei. Comentând declarația președintelui Ucrainei, Petro Poroșenko, care într-un interviu pentru Fox News a numit drept act de razboi atacul asupra navelor ucrainene în apele neutre ale Mării Negre, Dmitri Peskov, secretarul de presă al președintelui rus , a declarat că Moscova nu este de acord cu aceasta interpretare.

„Nu suntem de acord cu această interpretare. Aceasta este o provocare din partea ucraineană și o încălcare gravă a frontierei de stat a Federației Ruse cu toate consecințele care rezultă pentru infractori și partea care încalcă”, a spus Peskov amnezic, uitand ocuparea Crimeei si a unei parti din Donbas de catre forțele armate ruse.

„Vedem cu ochiul liber o continuare a campaniei electorale în Ucraina și folosirea ”imaginii dușmanului” în cazul Rusiei pentru atingerea obiectivelor interelectorale”, a adăugat Peskov.

La remarca corespondentului UNIAN, dacă nu cumva arestarea marinarilor ucraineni este un elementul de război dintre cele două țări, Peskov a răspuns că „acest lucru înseamnă că ei aveau ordin sa încălce frontiera de stat a Federației Ruse“ și „pentru a afla ce s-a întâmplat, acum are loc o ancheta și, prin urmare, ei au fost reținuți”.

„Codul penal rus nu diferențiază afilierea profesională sau altă afiliere (a cetățenilor) din alte țări care comit infractiuni”, a spus Peskov.

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Încarc...

Related Posts

2 Responses to Kremlin: În scopuri electorale, conducerea Ucrainei crează pentru Rusia ”chipul dușmanului”

  1. bogdan spune:

    Porkul Peskov uita ca Navele Ucrainei se aflau ori in apele Teritoriale Ucrainene ori in cele Internationale in nici un caz in cele Pocesti ! Doar ca el si ceilalti dilii din benzinarie traiesc intr-o lume paralela proprie…La noi in Lumea Civilizata dementi ca asta sunt tinuti in azile dar la godaci sunt la conducerea tarii…

  2. bogdan spune:

    Pesemne ar vrea „chipul prietenului” dupa ce au invadat Crimeea si Donbas ! Astia sunt defecti rau la mansarda !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top