TitovAntreprenorul şi politicianul Boris Titov, care si-a declarat intentia de a infiinta partidul „Cauza Dreaptă” și să participe la alegerile pentru Duma de Stat, a recunoscut că activitățile sale sunt dirijate de la Kremlin.

Într-un interviu pentru RBC, el a recunoscut ca supraveghetorul său direct este adjunctul șefului Administrației Prezidențiale – Viaceslav Volodin.

Potrivit lui Titov, el se întâlnește în mod regulat cu Volodin și discuta cu el cooperarea cu alte partide politice. „Astăzi avem nevoie de un partid care sa ne spune că este necesar s-o luam spre dreapta, este necesar sa incurajam afacerile, concurența, economia de piață”, a spus el.

La mijlocul lunii februarie, Titov a anunțat intenţia de a organiza o miscare politica a oamenilor de afaceri. Potrivit lui, noul partid va critica politica economică a guvernului, dar va sprijini politica externa a Rusiei, inclusiv anexarea Crimeei la Rusia.

Agentia Rosbalt citeaza un inalt oficial din Banca Centrala a Rusiei (fara sa dea nume) care a declarat despre noua miscare politicia: „Nu doar ca este un proiect al Kremlinului, dar si gandirea economica este un adevarat terci în capul lor”.

Pe 29 februarie va avea loc Congresul de lansare al partidului la care va fi ales și presedintele acestuia.

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Încarc...

Related Posts

4 Responses to Kremlinul a înfiinţat partidul de „opoziţie” al antreprenorilor

  1. yehudy spune:

    draga ivan, doctrina noului partid este o contradictie in termeni: ” noul partid va critica politica economică a guvernului, dar va sprijini politica externa a Rusiei, inclusiv anexarea Crimeei”
    draga ivan, adevar iti spun tie: rusia se va dezintegra din cauza contradictiilor in termeni 🙂

  2. Catun spune:

    Numiti-o oricum, numai democratie nu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top