Ridicarea sancțiunilor nu este un scop în sine pentru Rusia, care sa fie nevoita să sacrifice ceva, mai ales în domeniul securității sale, a declarat Konstantin Kosaciov, președinte Comisiei de relatii externa al Consiliului Federatiei (Senatul) din Rusia, scrie „RIA Novosti”. Comentariul vine la scurt timp dupa ce președintele ales al SUA, Donald Trump, a vorbit despre un posibil „schimb” între Rusia si SUA – dezarmare nucleara contra ridicarea sancțiunilor.

De asemenea, el a amintit că propunerea lui Trump a fost mai degaraba o reflecție, o varianta. ”Trump trebuie să examineze cu atenție motivele pentru care dezarmarea substanțială în acest domeniu nu a devenit o realitate…Dacă respingem demagogia, va fi evident că unul dintre principalele obstacole este punerea în aplicare de catre SUA a scutului antiracheta, precum și succesive încercări ale SUA să-si asigure superioritatea unilaterală în alte domenii – dezvoltarea infrastructurii NATO, arme convenționale, arme de precizie, drone, militarizarea spațiului cosmic „, – a spus Kosaciov.

La rândul sau, Duma de Stat a cerut să nu să creeze legaturi de dependenta dintre problemele legate de anularea sancțiunilor SUA și securitatea nucleara a Rusiei. „Sancțiunile sunt un proces reciproc, care într-o anumită măsură a avut efect negativ și asupra economiei țărilor occidentale. De aceea, trebuie sa discutam în contextul restaurării dialogului constructiv și pragmatic, indiferent cat de greu nu ar fi” – a spus Leonid Slutsky, șeful Comisiei pentru Afaceri Internaționale din Duma de Stat.

Anterior, Donald Trump a spus că, după inaugurarea sa, va oferi Moscovei un acord de reducere a arsenalului nuclear în schimbul  eliminarii sancțiunilor anti-ruse.

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Încarc...

Related Posts

3 Responses to Kremlinul spune NU dezarmării nucleare propuse de Trump: ”Anularea sancțiunilor nu este un obiectiv pe agenda Rusiei”

  1. bogdan spune:

    Ce sa faca si godacii ? Guitza !

  2. mocanu dan spune:

    MOMENTAN TRAMP INCA VISEAZA,DAR PESTE CIEVA ZILE VA DEVENI PRESEDINTE IAR ATUNCI SE VA TREZI DIN VISARE SI VA CONSTATA CA SA FACUT DIMINEATA..EL VISA SA SE INTELEAGA CU RUSNACII?PAI ASTORA DACA NU LE DAI LA TEMELIE NU TE INTELEGI….SI SA VEDETI PE TOTI RUSNACII CARE IL VISAU PE TRAMP CA LE VA DA CADOU EUROPA TOATA PINA LA MADRID SI LONDRA CIT SI ALASKA SI TOT CE VISAU EI CUM IL VOR DEMONIZA, IAR TRAMP CEL BUN VA DEVENI CIORNII TRAMP

  3. Leo spune:

    Foarte clar ! sah la Trump ! sa vedem noua echipa cum se descurca cu nebunii..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top