Serghei LavrovMinistrul rus de externe a declarat că participarea cancelarului german Angela Merkel la parada militară prilejuita de aniversarea a 70 de ani de la sfârșitul celui de-al Doilea război mondial este de mare importanță pentru Rusia.

„Pentru noi este de o importanță deosebită in scopul stoparii campaniei anti-ruse este acordul cancelarului german Angela Merkel de a sosi la Moscova. Parametrii specifici ale participării sale la aceste evenimente sunt acum în curs de clarificare” – a spus Serghei Lavrov, citat de RIA „Novosti”.

Potrivit lui Lavrov, 26 de șefi de state au confirmat participarea la „parada victoriei” de la Moscova de pe 9 mai. Printre cei care și-au confirmat participarea sunt liderii din Coreea de Nord, China, India, Africa de Sud, Mongolia, Vietnam, Cuba, Republica Cehă, Slovacia, Grecia și Cipru.putin parada

Anterior, s-a anuntat că cancelarul german Angela Merkel a decis să nu participe la parada de la Moscova, ea urmand sa soseasca în Rusia pe 10 mai.

La Parada Victoriei de pe 9 mai de la Moscova nu vor participa președinții Poloniei, Lituaniei, Letoniei și Estoniei. Președintele Consiliului European, Donald Tusk a refuzat să vină la Moscova, la fel şi premierul britanic David Cameron. Este posibil sa decline invitatia şi șefii Franței, Japoniei, SUA și din Coreea de Sud.

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Încarc...

Related Posts

One Response to Lavrov a decis pentru Merkel: Va fi prezentă la „parada Victoriei” de la Moscova

  1. rsumy spune:

    Javrov e specialist în „intoxicare”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top