Guvernul britanic a pregătit un nou regulament privind sancțiunile împotriva Rusiei, care va intra în vigoare după ce țara va părăsi oficial Uniunea Europeană, documentul fiind publicat pe site-ul guvernului britanic.

„Documentul ar trebui să asigure că anumite sancțiuni referitoare la Rusia, care sunt în prezent în vigoare în Regatul Unit în conformitate cu legislația UE, să continuă să funcționeze eficient și după ce Marea Britanie va părăsi UE”, se arată în declarație.

Londra subliniază că regimul de sancțiuni are drept scop obligrea Rusiei să înceteze acțiunile care destabilizează Ucraina sau subminează ori amenință integritatea teritorială, suveranitatea și independența Ucrainei.

„Când aceste reguli vor intra în vigoare, ele vor înlocui legislația UE actuală și documentele relevante ale Marii Britanii cu același efect semnificativ”, sustine guvernul.

În Marea Britanie, există acum trei regimuri de sancționare împotriva Rusiei, impuse în conformitate cu deciziile Uniunii Europene:

– sancțiunile din martie 2014 pentru subminarea sau amenințarea integrității teritoriale, suveranității și independenței Ucrainei în ceea ce privește anumite persoane fizice și juridice;

– sancțiunile sectoriale comerciale și financiare din iulie 2014;

– sancțiuni din iunie 2014 ca răspuns la anexarea ilegală de către Rusia a peninsulei Crimeea și a Sevastopolului.

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Încarc...

Related Posts

One Response to Londra nu va renunța la sancțiunile anti-ruse în cazul Brexitului

  1. bogdan spune:

    Bravo UK ! Oricum au un PIB de 2,5 ori mai mare decat al Godacilor la o populatie de 2,5 ori mai mica…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top