ucrainaGuvernul din Ucraina se pregătește să impună sancțiuni împotriva companiilor cu capital rusesc. Anunţul a fost făcut în timpul unei reuniuni a Comitetului Anti-Corupție, a declarat astăzi șeful Serviciului Fiscal de Stat al Ucrainei, Igor Bilous.

Am primit sarcina de la premier, am întocmit deja o listă a tuturor societăților cu capital rusesc din Ucraina, atât companii mari cât şi IMM-uri,” a spus Bilous.

Decizia de a impune sancțiuni împotriva acestor companii va fi luată în viitorul apropiat, fie în guvernul ucrainean, fie în Consiliului Național de Securitate, a declarat Bilous.

Amintim că, zilele trecute, confruntată cu clienţi tot ma ostili şi cu imaginea publică deteriorată, Lukoil s-a decis să părăsească Ucraina şi a convenit cu societatea austriacă AMIC Energy Management GmbH asupra vânzării în proporţie de 100% a activelor Lukoil-Ukraina, potrivit Ria Novosti.

Retargerea Lukoil pare să fi fost inspirată, analiştii prorocind zile negre pentru capitalul rusesc în Ucraina.

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Încarc...

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top