minerCăile Ferate din Donetk (DJD) a înjumătățit în ultimele 7 luni volumul livrarilor de cărbune pentru complexul energetic ucrainean. DJB a anuntat, de asemenea că, din cauza luptelor din regiune, planul pentru transportul de combustibil a fost realizat in proportie de numai 32%.

Ca urmare, complexul energetic ucrainean ar putea ramane fără cărbune în aproximativ patruzeci de zile, a anuntat Robert Bensch, managing partner la Pelicourt, firmă care detine active in sectorul energetic din Ucraina, potrivit CNBC.

În acest moment, în sud-estul Ucrainei nu funcționează aproximativ o jumătate din minele de cărbune, au fost oprite complet două combinate metalurgice și două întreprinderi de cocserie, dintre care şi cea mai mare din Europa – Avdiivka. Celelalte combinate metalurgice funcționează la jumatate de capacitate din cauza unor probleme cu livrarea de materii prime și expedierea produselor finite.

DJD opereaza în regiunile Donețk, Lugansk, parte din Zaporizhye, Dnipropetrovsk și Kharkiv. Compania detine 2.813 km de linii ferate, care reprezinta aproximativ 13% din lungimea totală a căilor ferate din Ucraina.

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Încarc...

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top