mediafaxCriza din Ucraina a destabilizat grav situaţia internaţională şi consecinţele sale vor fi resimţite pe termen lung, a declarat ministrul rus de Externe Serghei Lavrov, într-un interviu pentru MGIMO Journal.

Criza ucraineană a destabilizat grav situaţia internaţională şi consecinţele sale vor fi resimţite pentru o lungă perioadă de timp. Astăzi este dificil de prezis viitoarele evenimente în lume, dar de un lucru putem fi siguri – viitorul ne rezervă multe surprize”, a declarat ministrul rus de Externe, relatează RIA Novosti, în pagina electronică.

El a apreciat că evenimentele din Ucraina „nu sunt rezultatul apariţiei unor noi tendinţe, ci mai degrabă punctul culminant al politicii duse de mai mulţi ani de partenerii occidentali ai Rusiei”.

„Obiceiul de a avea o atitudine negativă faţă de ruşi este prezent în Occident de secole şi aceasta în pofida faptului că, timp de cel puţin 300 ani, suntem o parte integrantă a politicii şi culturii europene”, a mai afirmat Serghei Lavrov. El a explicat că perioadele de participare activă a Rusiei la afacerile europene au fost caracterizate tocmai prin stabilitate şi pace pe continent.

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Încarc...

Related Posts

One Response to Mediafax.ro – Lavrov: Criza din Ucraina a destabilizat situaţia internaţională. Consecinţele, resimţite pentru mult timp

  1. rsumy spune:

    La cate minciuni a spus pana acum, Javrov ar trebui sa taca. Nu e de incredere. Bate campii cu gratie…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top