MedvedevÎn cazul introducerii de noi sancțiuni împotriva Rusiei în sectorul energetic sau în sectorul financiar, Moscova ar trebui să răspundă asimetric, de exemplu, prin interzicerea  zborurilor aeronavelor civile pe teritoriul Federației Ruse, a declarat premierul Dmitri Medvedev, in cadrul unui interviu pentru Vedomosti.ru.

Șeful guvernului rus a menționat că unele dintre aceste decizii au fost deja exprimate, la o reuniune a guvernului. De exemplu, restricțiile privind sectorul transporturilor. Noi credem avem relații de prietenie cu partenerii noștri, astfel încât cerul deasupra Rusiei este deschis. Dar dacă vom fi sanctionati, trebuie să răspundem...” – amenință Medvedev.

El este convins ca la fel ca in orice crima cu final fatal, pedepsirea criminalului este inutila deoarece victima oricum nu va invia.

Astfel, potrivit sefului guvernului rus, în cazul în care transportatorii din vest vor fi nevoiti sa ocoleasca spațiul aerian al Federației Ruse, aceast lucru poate duce la falimentul multor companii aeriene, care sunt deja la un pas de supraviețuire. „Noi nu ne-am dori asa cevaMai mult decât atât, sancțiunile nu ajuta la stabilirea păcii în UcrainaExistă pur și simplu o inerție în gândire, și, din păcate, dorința de a folosi forța în relațiile internaționale, declara primul-ministru rus, uitand despre armata rusa, imbracata in haine de traficanti si banditi, din estul Ucrainei.

În ceea ce privește noile sancțiuni sectoriale, acestea probabil nu vor veni, crede Medvedev, declarand   speră partenerii vor fi mai inteligenti.”

Rusia ar putea răspunde simetric și în cazul întreruperii de catre Ucraina a curentului electric în Crimeea, a declarat primul-ministru. El a recunoscut că dependența peninsulei de energie electrică din Ucraina devine un factor de presiune politică asupra Rusiei.

Dar, la fel, unele părți ale Ucrainei, de asemenea, au deficit de energie și primesc electricitate din Rusia, iar cine  decide, nu foarte inteligent, sa limiteze furnizarea de energie în Crimeea, ar trebui să înțeleagă este posibil să i se raspunda cu măsuri simetrice” a avertizat el.

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Încarc...

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top