Richard BransonMiliardarul britanic şi fondatorul Virgin Group Corporation, Sir Richard Branson a vizitat Ucraina unde a ţinut o serie de prelegeri despre afaceri de succes. Branson este cunoscut în lume ca un om miliardar extravagant, dar, totodata si membru harnic al Comisiei mondiale privind politica de droguri, organizatie din care mai fac parte șapte foști lideri ai lumii.

Prin urmare, în faţa studenților de la Academia Kiev-Mogilyansk, Branson a vorbit despre dezincriminarea drogurilor și a oferit cateva sfaturi guvernului ucrainean despre cum să combată acest flagel.

„Aţi luptat pentru libertate și înca continuati sa luptati. Dar o mulțime de ucraineni fumeaza marijuana sau au diferite probleme cu drogurile. Cu toate acestea, dependenții de droguri sunt membri ai societății, la fel ca restul, „- a spus Branson.

„Noul guvern trebuie să reformeze radical totul în Ucraina, inclusiv politica de combatere a consumului de droguri. Inclusiv pentru ca politica voastra in materie sa nu fie de o sută de ori mai rea decât în ​​Rusia. În acest sens, Rusia este un loc teribil dacă vorbim despre traficul de droguri și consumul de droguri”, – a spus el.

În Ucraina, exista circa 300 mii dependenții de heroină, Branson povestind despre experiența portugheză în această problemă: „Președinte lor a venit cu o solutie inteligenta. Au decriminalizat total toate drogurile, inclusiv heroina. Președintele lor a spus că nimeni nu va ma intra la închisoare.. pentru consum de droguri. Guvernul a construit o serie de clinici speciale. Cei dependenti de heroina puteau primi aici metadonă, seringi curate, personal medical. Costurile totale au fost fost cu 2/3 mai mici decât intretinerea acestora la închisoare. În ultimii 10 ani, numarul de dependenți de heroina a scazut, oamenii acestia au devenit parte utilă a societății. S-a oprit si raspandirea HIV…”, – a spus Branson.

Potrivit filantropului american, în Ucraina, problema abuzului de droguri este strâns legată de corupție. „Acum, se pare că pedepse cu închisoarea primesc doar cei săraci. Cum se poate rezolva acest lucru? Este necesar să se permita vânzarea de marijuana. Așa cum se întâmplă în multe state americane, 28 au permis vânzarea de marijuana in scop medical, iar în cinci este în general legalizată” – a spus Branson.

„Întrebați confidențial orice ministru: Ai accepta ca copilul, fratele, sora sa intre la puscarie din cauza drogurilor? Desigur, ei vor spune nu. Atunci nici alti ucraineni nu ar trebui să intre în închisoare,” – a spus Branson.

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Încarc...

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top