Poliția militară rusă care, în conformitate cu memorandumul semnat de președinții Rusiei și Turciei, a avansat până la granița Siriei și Turciei, a început să patruleze teritoriul desemnat.

Patrularea frontierei a început pe 23 octombrie, la ora 12:00. Unitatea militară rusa si-a instalat baza în orașul Kobane, cunoscut și sub numele de Ain al-Arab, care se află la doi kilometri de granița cu Turcia.

„Ne aflăm la doi kilometri de orașul Ain al-Arab (Kobane), aici, la această bază, va fi dislocată o unitate de poliție militară a forțelor armate ruse, care va efectua patrule de-a lungul frontierei”, a declarat reprezentantul armatei ruse in Siria, generalul Igor Serițki.

„Conform acordului încheiat între șefii Federației Ruse și Republica Turcia (Vladimir Putin și Recep Tayyip Erdogan), începand cu 23 octombrie, unitățile militare ale Federației Ruse au început să patruleze de-a lungul frontierei siriano-turce. Zona de patrulare include și orașul Ain al-Arab. Asa departe peste Eufrat poliția noastră militară nu fusese încă. Baza este situată la punctul de frontieră la câțiva kilometri de Ain al-Arab și la doi kilometri de teritoriul turc”, a declarat Serițki.

El a menționat că baza se află pe o înălțime dominantă și este dotata inclusiv cu un turn de comunicații. De aici, poliția militară rusă, împreună cu granicerii sirieni va monitoriza retragerea formațiunilor kurde din zona de frontieră.

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Încarc...

Related Posts

One Response to Militarii ruși au început patruarea la 2 km de granița turco-siriană

  1. bogdan spune:

    Se stie ca musulmanii nu mananka porci…asa ca godacii kremlinului pot grohai in voie pe acolo…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top