Departamentul de Stat al Statelor Unite trebuie să prezinte până pe 6 noiembrie Congresului un raport privind respectarea de către Rusia a condițiilor legii americane privind armele chimice și bacteriologice, invocată în legătură cu cazul Skripal din Marea Britanie, a declarta Robert J. Palladino, reprezentantul Departamentului de Stat, citat de Interfax-Ucraina.

„Legea cu privire la armele chimice și biologice cere Departamentului de Stat să raporteze Congresului dacă Rusia a îndeplinit condițiile impuse de lege la trei luni dupa determinarea inițială în cazul Skripal”, a spus diplomatul.

El a menționat că pe 6 noiembrie expiră termenul până la care Departamentul de Stat trebuie să confirme Congresului că Rusia a îndeplinit condițiile legii privind armele chimice și biologice.

Dacă Departamentul de Stat nu este în măsură să prezinte concluzii care confirmă implementarea legii, după consultarea cu Congresul ar trebui să fie pus în aplicare al doilea pachet de sancțiuni  împotriva Federației Ruse.

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Încarc...

Related Posts

One Response to Moscova așteaptă al doilea pachet de sancțiuni

  1. bogdan spune:

    Viiiine baiatu”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top